Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok melyik típus veri a...

Nálatok melyik típus veri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
A kérdések ebben a témában elég jól elkülöníthetőek néhány alcsoportra. Van olyan kérdéstípus, amitől lábrázást kapsz?
2014. dec. 31. 08:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
65%

engem a miért jár 3 gyerekeseknek minden ingyen cimü kérdések akasztanak ki ,mert azt láta tv ban hogy gazsikának ingyen volt minden,és ezután azt hiszi minden 3 gyeresnek minden ingyen van ,

vagy amikor kimondotan hülyeségröl ír ki kérdést.

2015. jan. 1. 10:15
 22/24 anonim ***** válasza:

15 válaszolnak amig értelmes kérdést raknak fel adig én is normálisan empatikusan segitek de amikor láthatoan több időbe került kí irni a kérdést mint ha beírta volna kérdést google keresőjébe akkor elfogy az empátia.

és hülye vagy felesleges kérdésböl itt sok van .

2015. jan. 1. 10:22
 23/24 anonim ***** válasza:
kérdező nem csak a gyerekválalás téma körböl tudnék neked írni ,olyat ami nálam kiveri biztositékot.
2015. jan. 1. 10:23
 24/24 anonim ***** válasza:

A tippelősöket nem értem, mire jó?

Honnan a fenéből tudná egy vadidegen, hogy mennyit hízott a kismama, ha sosem látta előtte????

Meg egyáltalán, egy hasról hogyan lehetne tudni, hogy milyen nemű a baba? Tök hülyeség, hiszen mindkettőnek 50% esélye van, tehát vagy bejön a tipp vagy nem...

Semmi értelme az ilyeneknek.

2015. jan. 1. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!