Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok melyik típus veri a...

Nálatok melyik típus veri a biztosítékot?

Figyelt kérdés
A kérdések ebben a témában elég jól elkülöníthetőek néhány alcsoportra. Van olyan kérdéstípus, amitől lábrázást kapsz?
2014. dec. 31. 08:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
99%
Bevállalnátok a 3. gyereket 40 m2-re, albérletbe, gyes+csp-ra, apuka lelépett, nem fizet gyerektartást. Jómagam tanulatlan vagyok, sose dolgoztam, ezt a kérdést se tudtam kiírni hiba nélkül.
2014. dec. 31. 10:47
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

milyen nevet adjak a gyerekemnek, na attól kivagyok. képzelem tizenévesen a vacsora mellett a romantikus sztorit hogy miért ezt a nevet választották: "tudod ezt szavazták meg neked a gyakorikerdesek.hu-n.." :-DD

a másik amikor jönnek kibeszélni egymást az anyukák, és "bólogatókat" keresnek, hogy tényleg milyen gáz az ismerősöd meg a szomszédod. és csodálkozunk, hogy a gyerekeink kibeszélik egymást az iskolában, meg csúfolják egymást. ilyenkor rájövök, honnan tanulják el ezt a nagyszerű szokást.

2014. dec. 31. 10:55
 13/24 anonim ***** válasza:
88%

A férjem üknagypapàja sógorának az első felesége ikreket szült. Mekkora az esély, hogy nekem is az lesz?

Hogy kell ikreket csinálni?

Mikor az apukàk aktuális női meg akarják reformàlni a kapcsolattartást, a tartásdíjat, és szapulják anyukát és a gyereket, vagy azt hiszik nekik kell megnevelni őket.

2014. dec. 31. 11:18
 14/24 anonim ***** válasza:
2014. dec. 31. 11:25
 15/24 anonim ***** válasza:
33%
Engem speciel az ilyen típusú kérdések zavarnak, amikor nyíltan mások leszólására, ismeretlenül ítélkezésre szólít fel a kérdés,és jönnek tömegesen a magukat nagyra tartó, empátiát teljes mértékben nélkülöző hozzászólások, és egymást dícsérik benne a válaszadók, hogy most aztán ők megmondták a tutit. Nem szeretem, amikor valaki nem az összetartást, segítést és empátiát erősíti, hanem a negatív érzéseket mások irányába. Azért tart ott a világ,ahol, mert sok ilyen ember van, mint itt a kérdező. Ha segítenék egymást az emberek, jó szívvel, ítélkezés nélkül, akkor juthatnánk valahová. Mindenki magában gondolkodjon el azon, hogy vajon helyesen cselekszik-e, amikor más embert annak tudatlansága, bizonytalansága, vagy félelme miatt lenéz, elítél vagy megszól!
2014. dec. 31. 11:48
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

oké valahol igaza van a 15-nek. De amikor olyanokat kérdeznek pl. hogy erősen görcsölök és ömlik a vérem mit csináljak, meg a gyerekem annyira beteg (lázas,hány,hasmenés stb.)az tényleg kiborító és erre már nem lehet értelmeset reagálni akármennyire is próbál az ember jó indulatú lenni.

Nekem ha ilyen történne valahogy az jutna eszembe hogy azonnal orvos,ügyelet akármi nem pedig a neten vitatkozni, amikor írják hogy azonnal orvos mert ez baj ő meg leáll veszekedni hogy de nem meg izé.

akkor mi a francnak kérdezi?

2014. dec. 31. 12:08
 17/24 anonim ***** válasza:
32%
Amikor ömlik a vére, vagy beteg a gyerek, bepánikol. Soha nem tudhatja az ember, hogyan reagálna számára pánikhelyzetben. Láttam már (egészségügyisként) olyan szitut, amikor nyilvánvaló hatalmas tragédia esetén a hozzátartozó csak némán állt és nézett ki a fejéből, ahelyett, hogy segített volna. Vagy oda nem illő kérdést tett fel a beteg állapotát tekinve, mert egyszerűen van az a pont, amikor nem tudatosul az esemény. Amikor a legnagyobb bajt is igyekszik az ember apróságnak magyarázni, mert nem akarja, tudja, meri felfogni annak a súlyát. Sosem tudhatod, hogy te hogyan reagálnál valódi vészhelyzetben. Van, aki azonnal reagál, van, aki napokkal később fogja fel, hogy akár baj is történhetett volna, mert nem mozdult meg, aminek meg kellett volna.
2014. dec. 31. 12:11
 18/24 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem a kérdező unalmában jót akar röhögni azon hogy most jól összevesznek itt a válaszolók mert mindenki más véleményen van mindenki mindent máshogy gondol és jön majd a vita. Hát kellemes ünnepeket neked kérdező!
2014. dec. 31. 12:37
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

5 éves lányomnak adott a nagymamája egy tükörtojást, vigyem kórházba?:)

Ilyenektől tudok agybajt kapni,h többéves gyerek és ő még nem akar vmit bevezetni! Aztán majd ha megy oviba, ott kap mindent válogatás nélkül és ott kap majd szépen allergiás rohamot, mert nem tudja,h mire allergiás v nem, ha még sosem evett.

Azt kihangsúlyoznám,h azzal nincs bajom,h pár hónap eltéréssel vezetnek be dolgokat, de 2-3 éves korra szerintem illene mindent legalább megkóstoltatni (pl ha csokiellenes valaki, akkor is adhat egyetlen alkalommal egy kockát, hogy kiderüljön bírja-e a gyerek, mert oviban úgyse tudja majd kikerülni).

Mindenki etesse azzal,amit jónak tart, de a gyerek érdekében azért legalább tesztelje változatos ételekkel, mert nem fogja tudni 18 éves koráig burokban tartani.

2014. dec. 31. 13:42
 20/24 anonim ***** válasza:
59%
Atlapozom őket, inkább a válaszok szoktak kiborítani. Amikor sok segítséget nem ad...
2014. dec. 31. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!