Anyukák! Ti külön mossátok a baba ruháit a tiétekkel? Milyen öblítőt és mosószert használtok?
Figyelt kérdés
2016. okt. 17. 09:39
11/13 anonim válasza:
Külön mosom, mosodioval es lenor sensitive öblitővel.
12/13 anonim válasza:
eleinte külön, most is előbb beleteszem az övéit, ha még fér, akkor beledobok egy pólót, törülközőt, ilyesmit, legfőképp mert nekünk nem nagyon van fehér ruhánk. A sötétek közé bedobom azt a pár sötét ruháját, ami van.
Fehér coccolinot és tesco baby kapszulát
13/13 anonim válasza:
A nagyobbik fiamét anno külön mostam (akkor még velünk élt öcsém is, és az ő ruhái mindig extra koszosak voltak, azokkal nem akartam együtt mosni), a kicsiét már a miénkkel mosom. Talán csak az első pár alkalommal mostam külön. Mosószert és öblítőt sensitiv fajtát veszek, és már a baba születése előtt is ezeket használtam, hogy a mi ruháink is már így legyenek mosva, mire megszületik, hiszen azzal is érintkezik a bőre, ahogy felvesszük, megöleljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!