Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen popsikrémet használtok?

Milyen popsikrémet használtok?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül?

Meddig tart ki?

Melyikkel nem vagytok megelégedve?

2012. nov. 3. 11:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Nekünk egyértelműen a Sudocream lett a legjobb,de nem is olcsó sajnos.

A Dm saját márkás nem kenődik rendesen,a gyógyszertári darabosodik.

2012. nov. 3. 12:07
 2/18 anonim ***** válasza:
első vagyok,nekünk a Sudocream a legnagyobb majdnem 1 évig elég!
2012. nov. 3. 12:09
 3/18 anonim ***** válasza:
Neogranormon. 2000 ft körül van az ára, olyan 1,5 hónapig elég. Sajnos, elég érzékeny a 2 éves kisfiam feneke, azért kell jobb minőséget használni.
2012. nov. 3. 12:20
 4/18 anonim ***** válasza:
jah, és imádom a neogranormon illatú babákat :)
2012. nov. 3. 12:21
 5/18 anonim ***** válasza:
A dokink saját keverésű perubalzsamos krémjét használjuk. Ez az egyetlen ami bevált. Ez viszont olcsó is.
2012. nov. 3. 12:24
 6/18 anonim ***** válasza:

Nekünk is a Sudocrem vált be, csak ezt használjuk. És a legkisebbet szoktam belőle venni, ami 1000 Ft, de ez is hónapokig elég!

Úgyhogy nem is értem, hogy miért írják, hogy drága, mert sokkal-sokkal tovább elég, mint egy tubusos krém, mondjuk Bepanthen, ami szintén 1000 ft körül van, de az állaga miatt többet kell rákenni.

A sudocrem-et viszont lehelet vékonyan kell kenni, vastagon nem is szabad!

Nekem van egy külön tégelyem amit egyéb területekre használunk, mert szinte mindenre jó, ha kiütései vannak, azt is ezzel kenem, hámosít, stb...nagyon jó...

2012. nov. 3. 12:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Én csak az első pár hétben használtam a gyógyszertárit, de bepállott a bőre, így aztán semmit sem használtunk és nem is volt gond. Ha pirosodott esetleg, akkor sűrűbben mostam meg a popsiját, de akkor hiába próbáltam krémekkel enyhíteni a pirosságot, azok nem használtak, a víz vált be és a szellőtztetés.
2012. nov. 3. 12:26
 8/18 anonim ***** válasza:

Bepanthent. Nem tudom, mennyibe kerül, nekünk sokáig kitart. Habár nem kenem minden peluscserénél.

Van itthon Sudocrem is, de azt csak akkor használjuk, ha nagyon piros a popója.

2012. nov. 3. 13:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Születése óta a gyógyszertárit használjuk. Nem volt még gond vele.
2012. nov. 3. 13:22
 10/18 anonim ***** válasza:

Bepanthen vagy Neogranormon.

Eddig mindig más kiszerelésben vettük, nem tudom, meddig tart ki, de sokáig mindegyik. Én sem kenek rá sokat, csak ha valamiért jobban kipirososodik.

Nekünk a dm-es, rossmanos-ok nem váltak be. De sajnos, a sudocrem sem:(

2012. nov. 3. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!