Milyen popsikrémet használtok babátoknál?
Sudecrem - nekem teljesen bevált, rossz tapasztalatunk nincs vele.
Neogranormonn - ez is jó, ennek az illatát szeretem. :)
99 %-ban gyógyszertárit, 1 % Sudocrem-et, de csak ha nagyon kipirosodik a feneke, pl. hasmenésnél.
Bocsi a hülye kérdésért, de miért kell letörölni? Ha bekenem vele a kisfiam fenekét, max. fél óra múlva már be is szívódik.
Nekünk is a gyógyszertári vált be.Próbáltam több félét,ugye ami drágább,de amikor kiütéses lett a fiam feneke és ez egy éjszaka alatt eltüntette hát ennél maradtunk és nem mellesleg olcsó is.
16 hós.
Infantum Antiphlogosticum.
Kék csíkos tubusa van, gyulladáscsökkentő hatású, nagyon jó hámosító. Receptre 250 Ft egy tubus.
Szia!
Én semmilyet, ha nagyon muszáj sudocremet.
Popsitörlöt se használok, vizes vattával megtörlöm és kész! Ha nagyon kakis lemosom! 2 honap alatt kb. 3x használtam a sudot. Semmi baja picurkám fenekének.
Nem, nem vagyok ösanya. Külföldön élünk, mikor megláttak a korházban a csecsemö ápolok, hogy mi popsitörlövel meg krémmel felszerelve érkeztünk a pelenkázoba, lestek egyet. Majd mondták,hogy jo, akkor ezek a felesleges dolgok otthon. Vagyis a sudot megnézték, arra mondták, ha nagyon muszáj használhatjuk, jo az összetétele. Ugy hogy nem használunk, van itthon, mert utazáskor csak kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!