Használtok baba etetőszéket? Vagy anélkül is meg lehet oldani az etetést?
Imádjuk, nem tudom elképzelni máshogy. Márkásat vettem ismerőstől használtan, két gyerekem van, most még használja a kicsi.
Amíg kicsi volt én is etettem a pihenőszékében, de most, hogy már maga próbálkozik kisebb-nagyobb sikerrel sokkal jobb egy etetőszék. A pihenőszékhez vagy babakocsihoz ráadásul hajolni kell, nem lát mindenkit a kicsi, a tisztán tartása, hja, el sem bírnám képzelni.
Etetőszékkel velünk egy magasságban van az asztalnál, így mindig együtt eszik a család. Könnyű tisztán tartani, egyszerűen szuper.
szerintem szükséges.
Az elején az ölebe etettem, ezt a hozzátáplálás kezdetekor kell elképzelni arra a pár kanálra :). Aztán mikor ült akkor beült az etetőszékbe. Könnyebb volt nekem is, meg ő is tudott pamacsolni :).
Ha nem akarsz erre költeni akkor van valami anyag amit a sima székre lehet rakni. De egy olcsó ikeás is szupi etetőszék!!!
6.vagyok.
Szerintem jó, ehhez hasonló volt nekünk is. A célnak nagyon megfelel :-)
semmi kivetni valót nem látok benne, jó.
De jó az ikeás is olcsóbb is...... antilop néven van, de nem találom a honlapon..... lehet már nem árulják?
Meg ami még jó szerintem a kisasztal + kisszék, ami össze van rakva és később használhatod külön is. Nekünk nem volt, de láttam ilyet és ötletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!