Használtok baba etetőszéket? Vagy anélkül is meg lehet oldani az etetést?
Igen, használok etetőszéket. Ritkán eszik babakocsiban vagy hordozóban, csak ha nem vagyunk otthon és nincs más megoldás, de mindig összekeni és szeretnék a huzatra vigyázni, ha a babakocsi és hordozó eladásra kerül, akkor a huzat is szép maradjon. Ölben kínszenvedés lenne, meg ne is azt szokja meg a gyerek, hogy az ölemben eszik, hanem, hogy neki is van egy helye az étkezéshez.
Mivel 4 hónapos kora óta hozzátáplálom, így dönthetőt vettem.
Akkor az ikeás ANTILOP helyett jött egy LEOPARD nevű :)
Szóval kell etetőtszék, nem fölösleges, ha annak érzed akkor esetleg így megoldhatod
Nem próbáltuk, de nem bizotos, hogy rossz.
Ami még jó megoldás
és így később van kis asztal kis székkel.
Mi rendes etetőszéket használtunk, hasonlót mit amit te belinkeltél, csak dönthetőt.
Láttam olyan etetőszéket, mint a 12-es egy étteremben, az tényleg jó volt.
9 hónapos a kislányom, neki már nem kell hogy dönthetős legyen.
Köszi az eddigi válaszokat :)
Mi kaptunk a rokonoktól használtan - nemcsak etetéshez használtuk, hanem amikor a konyhában dolgom volt, beleraktam, ott játszott - még fel is tudtam úgy mosni, hogy csak arrébb kellett mindig húzni. Annak tálcája is volt, széles lábakon állt, nem borulékony, bele is tudtam csatolni, ha kellett. Egyszerűbb volt - amíg a tesó érkezése miatt nem emelgethettem...
Nekünk meg pihenőszékünk nem volt sosem :) ágy, babakocsi, esetleg hordozó, etetőszék és földre terített pokróc - napközben itt volt.
szerintem a legjobb találmány....ölben nem jó, csak ficánkol, neked is kényelmetlen....
Székben önállóságra is tud szokni.
Szépek az ajánlottak, de én mindenképpen ilyenfajtát javasolnék:
ez asztal és szék lesz a későbbiekben, saját kisasztala lehet ha nagyobb lesz a külön székkel. ezen rajzolhat, mindent csinálhat. A széket a kislányom még kisiskolás korában is használta tévénézéshez, az asztalt meg még én is használom most az asztalom alatt tárolásra, illetve egy ideig a fenyőfa állta mindig rajta...ez a legsokoldalúbb fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!