Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használtok baba etetőszéket?...

Használtok baba etetőszéket? Vagy anélkül is meg lehet oldani az etetést?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 16:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én szerintem az etetőszék a legjobb találmány. Előtte egy rémálom volt az etetés, mert tekergett mindenfelé. Vettünk egyet, és imád benne ülni.
2014. júl. 27. 20:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Meg ez : [link]
2014. júl. 27. 20:45
 13/20 anonim ***** válasza:
ha már nem dönthető,én is ikeásat vennék, az antilopot. Mi vaterán vettük 4e-ért újonnan.
2014. júl. 27. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem.1 éves volt,amikor nem ült bele többet(most 22 hónapos).Van IKEA-s kis asztal,szék,ott eszik.A 2 nagyobb sokáig használt etetőszéket.Imádták(én is).
2014. júl. 27. 21:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen és szuper jó dolog! Az ölben etetés nem jött be,miután kikerült a baba hordozóból..
2014. júl. 27. 21:26
 16/20 anonim ***** válasza:

Igen, használok etetőszéket. Ritkán eszik babakocsiban vagy hordozóban, csak ha nem vagyunk otthon és nincs más megoldás, de mindig összekeni és szeretnék a huzatra vigyázni, ha a babakocsi és hordozó eladásra kerül, akkor a huzat is szép maradjon. Ölben kínszenvedés lenne, meg ne is azt szokja meg a gyerek, hogy az ölemben eszik, hanem, hogy neki is van egy helye az étkezéshez.

Mivel 4 hónapos kora óta hozzátáplálom, így dönthetőt vettem.

[link]

2014. júl. 27. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor az ikeás ANTILOP helyett jött egy LEOPARD nevű :)

Szóval kell etetőtszék, nem fölösleges, ha annak érzed akkor esetleg így megoldhatod

[link]

[link]

Nem próbáltuk, de nem bizotos, hogy rossz.

Ami még jó megoldás

[link]

és így később van kis asztal kis székkel.

Mi rendes etetőszéket használtunk, hasonlót mit amit te belinkeltél, csak dönthetőt.

2014. júl. 28. 04:59
 18/20 A kérdező kommentje:

Láttam olyan etetőszéket, mint a 12-es egy étteremben, az tényleg jó volt.

9 hónapos a kislányom, neki már nem kell hogy dönthetős legyen.

Köszi az eddigi válaszokat :)

2014. júl. 28. 08:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi kaptunk a rokonoktól használtan - nemcsak etetéshez használtuk, hanem amikor a konyhában dolgom volt, beleraktam, ott játszott - még fel is tudtam úgy mosni, hogy csak arrébb kellett mindig húzni. Annak tálcája is volt, széles lábakon állt, nem borulékony, bele is tudtam csatolni, ha kellett. Egyszerűbb volt - amíg a tesó érkezése miatt nem emelgethettem...

Nekünk meg pihenőszékünk nem volt sosem :) ágy, babakocsi, esetleg hordozó, etetőszék és földre terített pokróc - napközben itt volt.

2014. júl. 29. 12:40
 20/20 anonim válasza:

szerintem a legjobb találmány....ölben nem jó, csak ficánkol, neked is kényelmetlen....

Székben önállóságra is tud szokni.

Szépek az ajánlottak, de én mindenképpen ilyenfajtát javasolnék:

[link]

ez asztal és szék lesz a későbbiekben, saját kisasztala lehet ha nagyobb lesz a külön székkel. ezen rajzolhat, mindent csinálhat. A széket a kislányom még kisiskolás korában is használta tévénézéshez, az asztalt meg még én is használom most az asztalom alatt tárolásra, illetve egy ideig a fenyőfa állta mindig rajta...ez a legsokoldalúbb fajta.

2014. júl. 29. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!