A baba hány honapos korában kell használni az etetöszékeT?
Figyelt kérdés
2013. jan. 28. 10:03
1/8 anonim válasza:
Mikor megérett rá. Én 7 hónaposan tettem bele.
2/8 anonim válasza:
Amikortol már tud biztosan ülni segítség nélkül.
3/8 anonim válasza:
Mikor már tud ülni, de még nem tud biztonságosan széken ülni. (6-8 hónapos kortól másfél-két éves korig. Bár a másik határ tágabb)
4/8 anonim válasza:
Kelleni nem kell, de esszeru, ha mar stabilan tud ulni egyedul is
5/8 anonim válasza:
Én 8 hónaposan ültettem bele mikor már stabilan ült egyedül is.
6/8 anonim válasza:
Az én kislányom 8 hónapos lesz jövő héten.7 hónapos kora óta használjuk az etetőszéket.Még nem tud ülni,viszont a szék dönthető.Előtte pihenőszékben etettem,de már elég macerás,ezért váltottam az etetőszékre.
7/8 anonim válasza:
5 hónapos kora óta eszik etetőszékben a lányom, aminek dönthető a háttámlája, és ülésszűkítő is van benne, úgyhogy nagyon szépen félig ülő helyzetben van benne. Addig pihenőszékben evett, de mivel elkezdett felhúzózkodni ülésbe, már nem volt biztonságos benne ültetni, úgyhogy muszáj volt váltanunk...
8/8 anonim válasza:
Fiam 4,5 hós elmúlt mikor már az etetőszékben evett (dönthető, szűkítővel). Félig ülő helyzetben van benne. Előtte a hordozóban evett, de annak elég macerás a tisztítása, ezért ültettem már bele az etetőszékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!