Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mikor és hogyan oldottátok...

Ti mikor és hogyan oldottátok meg a baba első hajvágását?

Figyelt kérdés
Kisfiam 1éves és lassan el kellene vinnem fodrászhoz. Én nem merem levágni a haját,mert félek,hogy elrontom. Hova érdemes vinni? Kinéztem a Tincses Sziget gyerekfodrászatot. Járt ott már valaki? Köszi a válaszokat!
2014. júl. 26. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

10 hónaposan nyírtuk meg. Én Nyitrán meg géppel:)

Mintha egy új gyereket kaptam volna!:)

Nagyon megváltozott az arca ezáltal, hogy meg lett nyirva, sokkal szebb lett!

Ha akarod küldök előtte utánna képet:) írj email címet!

2014. júl. 26. 14:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Kis fürtös szőke a fiam, úgyhogy ráférne egy igazítas már :) főleg mert rálóg a fülére! Köszi a képet, küldöm priviben az e-mailemet.
2014. júl. 26. 14:08
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
bevizeztem a haját, fogtam egy fésüt meg egy ollót, a leültettem az ágyra alä törcsí, a kezébe adtam vmi ujat amivel el van és levágtam!
2014. júl. 26. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
1 éves volt a kisfiam. Beültettem az etetőszékébe, lapozgatta a könyvecskéjét, Apukája pedig bohóckodott neki. Géppel nyírtam a haját, mivel egyébként is rövid a haja, nem volt nagy kunszt. Még a gép zúgása sem zavarta. Azóta már többször vágtam, a Bogyó és Babóca ilyen esetben csodákra képes:-)
2014. júl. 26. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kozel 5 honapos volt a lanyom.

A sajat fodraszunkhoz vittem.

Korben kikopott a haja,viszont a feje bubjan nagyon hosszu volt es igy eleg idetlen volt mar.

A fodrasz szepen megnyirta olloval.

Vicces volt,mert Izus kapkodta a fejet,hogy lathassa mi tortenik.

:)

2014. júl. 26. 15:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy évesen levágtam nekik elöl, meg a füle mellett, de nagyon hamar megnőtt, így kb. három hónap múlva elvittem a saját fodrászomhoz, aki mellesleg férfi. Tök türelmesen mászkált a fiam után négykézláb és vágta le a haját. Azóta már a fiam is rutinos négy éves, simán hagyja hogy géppel vágja a fodrász "bácsi". A kicsit is ide viszem kb. egy éves kora óta, neki helyből a fodrász vágta először.
2014. júl. 26. 15:55
 7/7 anonim válasza:
Az én húgom 6,5 éves és még soha egy centi se volt vágva a gyönyörű fenékig érő szőke hajából, de nem is engedné. :) Persze egy kisfiúnál ez máshogy működik. Sok szerencsét hozzá!
2014. aug. 5. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!