Kismamák, Nektek milyen körülmények közé érkezik az első baba?
Én 30 vagyok, a párom 34. Nem vagyunk hàzasok, de már 8 éve vagyunk együtt, közös lakást vettünk. A babát terveztük és elég sokat vártunk rá. A havi bevételünk 210 ezer + a cafeteria. Jól rendezett életünk van és közel q milliós megtakarításunk.
16 hkm
Én 23(majdnem 24) éves vagyok,párom 27.
Nekem van bejelentett munkám,havi 110 ezret keresek(mondjuk most táppénzen vagyok)bár 300 órát dolgozok érte kb.Ezen felül kapok havi 8000 kajajegyet.
A férjem normál munkaidő beosztásban dolgozik,ő is keres 90-100 ezer közt.
Terveztük,vagyis inkább a kedvesem :-)
Saját házba érkezik,kisváros külterületén élünk.Mielőtt valaki azzal kötekedne,hogy miből van 23 évesen házam,14 éves korom óta dolgozom,pici hitel volt,de sikerült vissza fizetni.
Még nem vagyunk házasok,de ha a baba is kicsit nagyobb lesz,mindenképpen szeretnénk esküvőt.
Én 20 vagyok a párom 23.
Tervezett baba volt.
Havi kereslet: szerintem ez nem publikus
Még csak jegyesek vagyunk, mivel nyáron érkezik a babánk és nyári esküvőt szeretnénk, ezért már csak jövőre marad.
A fő kérdésre válaszolva:
Teljesen megfelelő, biztos körülmények közé érkezik a picink. Most építkezünk éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!