Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyuka, milyen szakmád...

Kedves Anyuka, milyen szakmád vagy végzettséged van?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, milyen sokféle területről vannak itt Anyukák! Én szociálpedagógus vagyok végzettségem szerint, de másfele kacsintgatnék - már "csak" pénz kell hozzá... :)

*L*

2010. ápr. 25. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
100%

Végzettség szerint könyvkötő, okj számítógép-kezelő, vendéglátós üzletvezető, kereskedelmi üzletvezető, és van érettségim. A vendéglátásból mentem el gyedre, de nem akarok visszamenni, most tervben van a csecsemőgondozó, amit diplomásítottak, de ez még a jövő zenéje. Jó lenne bölcsiben, vagy ami még jobb, csecsemős nővérnek lenni. Úgyhogy álmok nekem is vannak :)))

Aki meg saját bölcsit nyitott, annak meg gratulálok.

2010. ápr. 29. 09:44
 62/83 anonim ***** válasza:
100%

Én Természettudományi egyetemen végeztem, kémikus vagyok, azon belül természetvédelmi kémiát tanultam. Dolgoztam cukorgyárban (laborban) is, de minőségellenőrként dolgoztam egy pékségnél mielőtt anyuka lettem, mert a cukorgyárat felszámolták.

Nagyon szeretek laborban dolgozni.

2010. ápr. 29. 09:50
 63/83 anonim ***** válasza:
100%

Mérnök - munkavédelem, településigazgatás, közlekedés.

mindhárom szakmában dolgoztam, mindet szerettem, a munkahleyemre visszavárnak, mennék is, de jön a kistesó - így majd 3 év múlva ...kb.

2010. ápr. 29. 09:50
 64/83 anonim ***** válasza:
100%
közgazdász. jelenleg is a szkamámban dolgozom gazdaságvezetőként. 4 éves lányom van. 2 éve jöttem vissza dolgozni.
2010. ápr. 29. 10:03
 65/83 anonim ***** válasza:
100%
Szülésznő vagyok végzettségemet tekintve, úniós pályázatokat írok és szeretnék egy vállalkozást indítani, ami terhessgére és szülésre való felkészítésről szólna :)
2010. ápr. 29. 10:58
 66/83 anonim ***** válasza:
100%

Szakmunkás: felszolgáló

OKJ: gyermek- és ifjúságvédelmi ügyintéző

Főiskola: tanító

Aztán majd ha a babám elég nagy lesz, meglátom, hogy mihez fogok tudni kezdeni, most 7 hónapos a kisfiam.

2010. ápr. 29. 11:03
 67/83 anonim ***** válasza:
100%
okleveles kertészmérnök, doktori fokozattal (pHD)
2010. ápr. 29. 12:09
 68/83 anonim ***** válasza:
100%
Külgazdasági közgazdász. GYED-re egy kft-től jöttem el, ami időközben megszűnik, így mást kell keresnem. Én megmondom őszintén, legszívesebben valami "népi kézműves" szakmát tanulnék még. Kosárfonás érdekelne leginkább.
2010. ápr. 29. 13:03
 69/83 anonim ***** válasza:
100%
Szakápoló, nem tervezek váltást, szerencsére visszavárnak.
2010. ápr. 29. 13:30
 70/83 anonim ***** válasza:
100%
Gyógytornász vagyok.
2010. ápr. 29. 14:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!