Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyuka, milyen szakmád...

Kedves Anyuka, milyen szakmád vagy végzettséged van?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, milyen sokféle területről vannak itt Anyukák! Én szociálpedagógus vagyok végzettségem szerint, de másfele kacsintgatnék - már "csak" pénz kell hozzá... :)

*L*

2010. ápr. 25. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
100%
Mérlegképes könyvelő + közgazdász + kommunikációs diplomáim vannak, könyvelőként dolgozom.
2010. ápr. 26. 11:18
 32/83 anonim ***** válasza:
100%

Könyvelő a szakmám, de sosem könyveltem... :)

anyuék erőltették annak idején, de a gondolattól is kiráz a hideg. A saját vállalkozásunkban dolgozok majd, ha megy oviba a fiam.

üdv

2010. ápr. 26. 12:06
 33/83 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Külkereskedelmi üzletkötő papírom van, de nem dolgoztam benne mer gyakorlat nélkül nem lehet elhelyezkedni. Viszont amint elkezdek dolgozni /még nem tudom hova mert munkanélküliről mentem szülni6 utána grafológus akarok lenni, illetve írásszakértő majd a későbbiekben és ebben szeretnék majd dolgozni, de sajna ugye a pénz...
2010. ápr. 26. 13:02
 34/83 anonim ***** válasza:
100%
Tanítói diplomám van és elvégeztem a pedikűr, manikűr, műkörömépítő tanfolyamot, és a gyed után az utóbbival szeretnék foglalkozni.
2010. ápr. 26. 13:12
 35/83 anonim ***** válasza:
97%
Idegenforgalmász vagyok, egész pontosan idegenforgalmi ügyintéző, menedzser és technikus, egy 4 csillagos szállodában vagyok idegenforgalmi asszisztens, rendezvényeket szervezek. Visszavárnak, és megyek is, mert ez az életem...
2010. ápr. 26. 13:39
 36/83 anonim ***** válasza:
100%
végzettségem szerint óvodapedagógus és tanítónő vagyok, 4 évet dolgoztam a szakmában. Utána, 5 éve elmentem újságírónak. Most végzem hozzá az egyetemet. De az igazi álmom egy saját, házias jellegű panzió lenne.
2010. ápr. 26. 13:51
 37/83 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy látom mindenkinek sok álma van és többfelé próbálkozik:)Ami nagyon jó,mert ha sikerül az összes álmod megvalósítani(legyen ez esetben csak a szakmában),akkor kiteljesedsz és nagyon jó érzéssel tud eltölteni:)

Már írtam,hogy idegenvezető és nemsokára közgazdász-rendezvényszervező leszek, de páldául én divat és ékszertervezéssel is szeretnék foglalkozni,plusz fotózás:)Nagyon szeretem mind és úgy gondolom nagyon jó is lenne ha ezek mind megvalósulhatnának:)

2010. ápr. 26. 14:19
 38/83 anonim ***** válasza:
74%
Szia!Én kozmetikus vagyok!
2010. ápr. 26. 14:32
 39/83 anonim ***** válasza:
100%
Én pszichológus vagyok.
2010. ápr. 26. 14:35
 40/83 anonim ***** válasza:
100%
Rendőr vagyok, én sem kacsingatok, ez volt a gyerekkori álmom, amióta az eszemet tudom ez szerettem volna lenni. Kicsit csalódtam benne, de még mindig úgy érzem ebben találtam meg önmagam.
2010. ápr. 26. 14:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!