Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedves Anyuka, milyen szakmád...

Kedves Anyuka, milyen szakmád vagy végzettséged van?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, milyen sokféle területről vannak itt Anyukák! Én szociálpedagógus vagyok végzettségem szerint, de másfele kacsintgatnék - már "csak" pénz kell hozzá... :)

*L*

2010. ápr. 25. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/83 anonim ***** válasza:
90%
vasúti forgalomirányító :)
2010. ápr. 25. 23:28
 2/83 anonim ***** válasza:
92%
Tanár vagyok. Szintén másfelé kacsintgatnék, és ez valóban pénzkérdés...
2010. ápr. 25. 23:28
 3/83 anonim ***** válasza:
90%

Könyvkötő vagyok,de évek óta nem dolgozom a szakmámban.

jelenleg külföldön dolgozom elektronikai iparban(forrasztok.Ezt is meg lehet tanulni,és elég jól fizet)

2010. ápr. 25. 23:29
 4/83 anonim ***** válasza:
90%
számítógépes szoftverüzemeltető az egyik szakmám, virágkötő a másik, de dolgoztam már tréningasszisztensként HR osztályon, idegenforgalmi ügyintézőként utazási irodában, különböző gyárakban gyártottam dolgokat, voltam felszolgáló-pultos Angliában... most pedig szabó-varró tanfolyamra járok, mert ebből szeretnék megélni később. :)
2010. ápr. 25. 23:32
 5/83 anonim ***** válasza:
89%
Nyelvtanari vegzettsegem van, de sosem tanitottam, forditok, lektoralok, neha idegenvezetek.
2010. ápr. 25. 23:34
 6/83 A kérdező kommentje:

Hűha, idáig érdekes !!! :)

Nekem még van egy grafológus szakasszisztens okj-m és elsősorban írásszakértő szeretnék lenni, másodsorban grafológus :)

Várom a további válaszokat, de én már megyek olvasni, aludni :)

2010. ápr. 25. 23:36
 7/83 anonim ***** válasza:
88%

Óvodapedagógus vagyok.:)

Én nem kacsingatok. Itt vagyok önmagam:)

2010. ápr. 25. 23:37
 8/83 anonim ***** válasza:
87%
Én fodrász vagyok,illetve inkább voltam.Valószínű már nem folytatom.Van egy vállalkozásunk és abban leszek aktívabb... :)
2010. ápr. 25. 23:49
 9/83 anonim ***** válasza:
87%

gazdasági mérnök, bölcsész, tanár, adótanácsadó

Kacsintgatok mindegyik felé, de nem tudom még mi lesz egy év múlva. Majd amerre vet a sors. Tanulni már nem szeretnék.

2010. ápr. 25. 23:53
 10/83 anonim ***** válasza:
100%

pék-cukrász, környezetvédelmi élelmiszeripari technikus

Meglátjuk, hogy a pékségben hogy lesz megoldható a további munkám, én nagyon szeretem, remélem menni fog majd gyerek mellett is.

2010. ápr. 26. 00:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!