Kedves Anyuka, milyen szakmád vagy végzettséged van?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, milyen sokféle területről vannak itt Anyukák! Én szociálpedagógus vagyok végzettségem szerint, de másfele kacsintgatnék - már "csak" pénz kell hozzá... :)
Fodrásznak tanultam, aztán érettségi, aztán média, azon belül is nyomtatott média a szakterületem. Nagyon szeretnék a régi munkahelyemre visszamenni, remélem lesz még alkalom. Persze én is tanulnék még, csak hát az említett pénz és idő...
nekem szakápolói végzettségem van, de mindenképpen szeretnék még valamit tanulni! csak hát pénzkérdés, egyenlőre:(
2010. ápr. 26. 09:24
24/83 anonim válasza:
Mérnök és közgazdász vagyok.
2010. ápr. 26. 09:25
25/83 anonim válasza:
idegenvezető okj és hamarosan meglesz a közgazdász-rendezvényszervező diplomám
2010. ápr. 26. 09:25
26/83 anonim válasza:
Érettségim van+vendéglátó üzletvezetői biz,meg Okj-s felsőfokú vend.manager végzettségem,de nem sokat dolgoztam a vendéglátásban,inkább a kereskedelem felé hajlok.A gimi után benzinkutas(eladó) voltam,aztán a Mekiben Oktató,most már 7 éve Területi képviselő vagyok,de munkát keresek,mert a cégemhez,ahonnan szülni mentem nem tudnak én meg nem szeretnék visszamenni.
Ebben szeretnék továbra is dolgozni,de egyenlőre kilátástalan a helyzet.
Én is kacsingatok másfelé(ingatlan közvetítő v.rendezvényszervezés),majd meglátjuk,mi lesz .Angolt mindenképp szeretnék tanulni
2010. ápr. 26. 10:09
27/83 anonim válasza:
Végzettségem szerint okleveles politológus és középiskolai tanár (politológia-angol) vagyok, meg van egy marketing menedzseri diplomám.
A régi munkahelyemre várnak ugyan vissza, ott igazgatóhelyettesként dolgoztam, de úgy fest, átnyergeltem az életmód tanácsadásra.
2010. ápr. 26. 10:10
28/83 anonim válasza:
Személyőr lettem végül. De a szívem legmélyén mindig is cukrász leszek, ez az életem...
2010. ápr. 26. 10:12
29/83 anonim válasza:
Jelenleg pénzügyi területen dolgozom, de államigazgatási végzettségem lesz, mint igazgatásszervező.
2010. ápr. 26. 10:29
30/83 anonim válasza:
Bölcsész diplomám van, és tanítói, de soha nem dolgoztam olyan területen ahol konkrétan ezek a végzettségek kellettek volna. Pénzügyi területen voltam középvezető mielőtt megszületett a kisfiam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!