Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Munkahelyet szerettem volna...

Munkahelyet szerettem volna váltani, de sajnos nem jött össze és jövő ősszel viszont már a babát tervezzük? Mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés

Megpályáztam egy állást, amire azt hittem sikerül, hiszen minden pozitívan alakult, próbanapon is voltam ès ismerős is dolgozik azon a munkahelyen. Viszont sajnos mègsem engem választottak, hanem gondolom egy másik ismerőst.

Ott jobban kerestem volna, viszont ott is minimálbérre lettem volna bejelentve, mint a mosatni helyemen is. Már nagyon szeretnék babàt és a férjemmel megbeszéltük, hogy jövő ősszel elkezdjük. Addig mit tegyek? Keressek tovább állást és ha nem jön össze maradjak itt szülésig? A babaprojekttel többet már úgy érzem nem szeretnèk vàrni, mert már tavaly óta nagyon szeretnèk. Tavasszal leszek 28 éves.

Eddig anyagilag úgy állunk, hogy van egy hiteles lakásunk, aminek havi 90 a törlesztése. Ha gyeden lennék kb kettőnknek nettó 350 ezer ft-ja lenne. Van 1 millió ft-unk félretéve.

2016. okt. 5. 14:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Maradnék mostani helyemen ,ha találok közben jobbat akkor jó ha nem az is.
2016. okt. 6. 05:02
 22/26 anonim ***** válasza:

a 20as nagyon jót mondott, szerintem csináljátok így, és addig is tegyetek félre amennyit csak tudtok.

én mindjárt szülök, nekem szerencsére nagyon jó ellátásom van, mert amit kaptam, az mind be volt jelentve, kezdve a fizutól a karácsonyi jutalmakig.

a gyerekre kapásból elmegy kb fél milla mire egyáltalán megszületik. az első évek sztem nem vészesek, ovi-suli időszaktól kezdenek megugrani a költségek.

2016. okt. 6. 19:17
 23/26 A kérdező kommentje:
Koszönöm az ötleteket. :) kedves 20-as, hát igen, nem lenne mindegy...:)
2016. okt. 7. 09:23
 24/26 anonim ***** válasza:

"a gyerekre kapásból elmegy kb fél milla mire egyáltalán megszületik. az első évek sztem nem vészesek, ovi-suli időszaktól kezdenek megugrani a költségek."

Ezzel azért vitatkoznék.

Nálunk nem került a baba fél millába, és megvolt mindene. Az első évek többe kerültek, mint most. 3,5 éves. Pelenka, tápszer, ruhák, stb.

Most már nem nő ki olyan gyorsan 1-1 ruhát, pelenka nem kell, tápszer nem kell, popsitörő-popsikrém nem kell...stb.

Szerintem tegyetek félre amennyit csak tudtok, és meglesztek így is.

2016. okt. 7. 09:36
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszi 24-es, igen próbáljuk kicsit jobban meghúzni a nadrágszíjat, de így is majd néha belefér 1-2 közös program. :)

Leírnád nekem, hogy kb nálatok mi mennyi volt, mire megérkezett a pici? Bútorokat, ruhákat, babakocsit, kiegészítőket hol vettétek?

Ha gondolod privátban is elküldheted. :) köszönöm!

2016. okt. 7. 13:38
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 250-ből megvolt minden a babának, igaz lehet venni babakocsit 40 ezerért és 300 ezerért is...
2016. okt. 21. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!