Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhes vagyok,...

20 hetes terhes vagyok, félek, hogy valami fertőzést össze szedtem, az orvosomhoz, csak jövő héten tudnék menni sajnos, menjek el addig máshoz?

Figyelt kérdés

Van valami amivel otthon is lehetne kezelni a dolgot, nem szeretnék jövő hétig várni vele...

[link] erről mit gondoltok?

2016. márc. 29. 10:19
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! mi a panaszod? nekem canesten kúpot írt,azt lehet használni csak alacsonyabb hatóanyagút.A 100mg-os vényköteles,a 200mg-os vény nélkül kapható.
2016. márc. 29. 10:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Kicsit erősebb a folyásom, bár ez terhesség alatt olvastam, hogy normális, de jobb félni, mint megilyedni, kicsit talán érzek viszkető érzést is, de nem erősen, pisilésnél nem ég, a folyás nem büdös a színe is fehéres de semmiképpen sem szeretnm elbagatelizálni, nehogy a babának baja legyen
2016. márc. 29. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem terhesség elejèn 8.hétben írtaa doki a Vitagyn krémet.Azt mondta ezt bàtran hasznàlhatom semmi bajt nem okoz.Jó bacira is.Én is kis sàrgàs fehéres folyàsmiatt mentem.

De tudod mindent csak megelőzésnek és majd adoki eldönti.:)

2016. márc. 29. 12:05
 4/4 anonim válasza:
szia! szerintem várd meg a jövőhetet. ha zárt a méhszáj akkor nem lehet gond. inkább az orvos irjon valamit ha kell :D
2016. márc. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!