Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Kevin tényleg cigányos név?

A Kevin tényleg cigányos név?

Figyelt kérdés

Fiamnak adtuk ezt a nevet. Már jópáran megszóltak, hogy miért ezt a nevet adtuk neki, olyan cigányos. Egy Kevint ismerek a környezetemben az ehte fehér.

Szerintetek is csunya név?

2016. okt. 3. 18:33
1 2 3 4
 31/36 DizzyMissLennon válasza:
84%
Szerintem egyáltalán nem csúnya és nem is cigányos. Egyébként ne foglalkozz mások véleményével,ez egy szép név, ne bizonytalanítson el senki😊
2021. júl. 13. 10:43
 32/36 anonim ***** válasza:
77%

Így van, ahogy 31-es írta. Tök vagány név, úgyanolyan példa, mint az Alex.

Alex nevet is viselnek magyarok is és cigányok is.

2021. júl. 13. 13:49
 33/36 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk Szebasztián lett. És nem nem vagyunk kisebbségiek a párommal. Szimplán tetszett nekünk ez a név, csak hála a magyar törvényeknek így nem írathattuk, mert mindketten magyarok vagyunk: Sebastian. Ezért maradt a sok ember által gáz és cigányosnak vélt alakja.
2021. júl. 15. 13:24
 34/36 anonim ***** válasza:
86%

Na a Szebasztián soha nem volt cigány név. Én még egy cigánytól sem hallottam ezt a nevet, hogy Szebasztián.

Na meg nem mások véleménye számít, mert minden szülőnek saját szíve joga elnevezni úgy a saját gyermekét, ami neki tetszik. Sőt még lehet a gyereknek is tetszeni fog és roppant hálás is lesz a gyerek a nevéért.

22/F

2021. júl. 15. 16:11
 35/36 anonim ***** válasza:
85%

Köszönöm kedves 34-es válaszoló. Te vagy egy a 100-ból nagyjából aki pozitívan vélekedik erről a névről.

Kedves kérdező én pedig ismerek egy Kevin nevezetű srácot; okos; helyes; intelligens. Nincs ezzel a névvel semmi baj!

33-as voltam. :)

2021. júl. 15. 17:39
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
igen eléggé cigós
2022. jan. 20. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!