A Kevin tényleg cigányos név?
Fiamnak adtuk ezt a nevet. Már jópáran megszóltak, hogy miért ezt a nevet adtuk neki, olyan cigányos. Egy Kevint ismerek a környezetemben az ehte fehér.
Szerintetek is csunya név?
Kedves 7-es akkor én is suttyó proli vagyok. Kiváncsi vagyok a te gyerekednek mi a neve. Na azt a nevet meg csak bunkó tuskók adják....
Akkor lehet jól kitoltam vele igaz? Pedig nekem annyira tetszik.
Én egyetlen Kevint ismerek és nem cigány, így számomra nem cigányos név, mert egyből az ismerősöm jut eszembe.
De pl a párom szerint a Roland cigányos, közben nekem ez a kedvenc nevem. Mindenki arra asszociál, amit tapasztal. Ha valaki ismer 10 cigány Kevint akkor sajnos ez fog róla eszébe jutni.
Kérdező, tanulj meg szöveget értelmezni. Egy szóval se mondtam hogy te vagy a proli, csak hogy vannak nevek, amiket MIFELÉNK tipikusan a kisebbségnek az aluliskolázott rétege választ ilyenek pl a Kevin, Dzsásztin, Virginia, Kolin, Tifani.
És vannak azok a kisebbségiek, akik tanultak, és igyekeznek beolvadni, náluk ezek a divatosak: Zoé, Jázmin, Richárd. Én egy szóval se szóltalak le. Neked a Kevin tetszett? Rendben, azt adtad, most már nem mindegy ki mit gondol róla? Attól nem lesz más a gyereked neve. Névadás előtt kellett volna megkérdezned az embereket. Az én gyerekem egyébként Júlia, várom a beszólást.
pont ezt akartam, amit a 9, csak más kifejezéssel. felénk sem cigányokra jellemző, hanem a tanulatlanabb, műveletlenebb emberekre. Talán azt gondolják, egy nem átlagos névtől a gyerekük más lesz.
Ettől függetlenül a név tetszik, de én nem választanám a fiamnak.
"Csak a sötét, suttyó prolik és a kokerók adják" akkor ezt nem rám értetted igaz? Akkor foglamazz érthetőbben, hogy mifelénk csak...
De semmi gond nem fogok veszekedni egy ismeretlen anoním oldalon. Köszi mindenkinek
azt én írtam,nem ő,én vagyok a hetes!!!
sajnálom,azt nem figyeltem,hogy te már adtad ezt a nevet,azt hittem,hogy csak most akarod adni.
ha látom,akkor kevésbé drasztikusan fogalmaztam volna.
Két Kevint ismerek, mindkettő fehér gyerek :-)
Az egyik a fiam oszt. társa a másik a volt oszt. társam fia.
Ilyen beskatulyázásokat sose szerettem... Mintha csak ilyen nevek lennének a romák közt.
De mi van a Gábor, Imre, József nevekkel?
Ezeket meg ne adják a romák, mert magyaros? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!