Fiamnak adtuk ezt a nevet. Már jópáran megszóltak, hogy miért ezt a nevet adtuk neki, olyan cigányos. Egy Kevint ismerek a környezetemben az ehte fehér.
haat en is ismerek kevint aki cigany... de ugyanakkor az uncsitesom is kevin es o nem cigany...
2016. okt. 11. 18:08
22/36 anonim válasza:
Többnyire kisebbségiek adnak nem magyaros hangzású neveket. Nem tudom, miért akarják hangsúlyozni, hogy ők nem magyarok (lásd: ByeAlex - ja, hogy ez "művésznév").
2016. okt. 12. 15:14
23/36 anonim válasza:
Itt Szabolcsban szerintem ciganyos
2016. okt. 13. 13:43
24/36 anonim válasza:
Szia, szerintem szép név a Kevin név és én Békés megyében csak egy Kevin nevű embert ismerek és ő nem cigány és nem is aluliskolázott sőt igenis művelt, céltudatos, kitartó, céljait elérő ember aki mellesleg igen jóképű fiatalember. Akárhányszor eddig meghallottam a Kevin nevet nekem is mindig a Reszkessetek betörők jutott az eszembe de mióta ismerem azt a fiút azóta ez megváltozott. Ne aggódj, ha esetleg le is cigányozzák ismeretlenek akik ismerni fogják úgyis majd a személyisége alapján fogják megítélni. Remélem sikerült egy kicsit megnyugtassalak
2017. febr. 14. 19:27
25/36 anonim válasza:
Egyet ismerek, az fehér teljesen. De utálom, nagyon megkeserítette pont azt a pár évemet, amikor csak jót kellett volna kapnom, és akkor egészséges önbizalmam lenne... Emiatt a nevet is utálom, de szerintem nem csúnya, csak kötöm hozzá.
2017. ápr. 3. 19:32
26/36 anonim válasza:
Nem cigányos név a Kevin, hanem vegyes. Nekem volt még 8 általánosban évfolyam társam, úgy hívták, Demeter Kevin és ízig-vérig magyar volt, nem pedig roma.
Cigány nevek: Renátó, Roland, Nikolász, Raffael.
A Kevin ugyanúgy vegyes név, mint a Krisztián, Szebasztián, Arnold, Adrián, amit hordhat akár magyar is, akár roma származású is.
2021. ápr. 7. 16:56
27/36 anonim válasza:
Ilyen neveket azok a szülők adnak, akik hangsúlyozni akarják a NEM magyarságukat. Nem feltétlenül cigányok.
És erről legkevésbé a gyermek tehet.
2021. ápr. 7. 17:56
28/36 anonim válasza:
Utolsó "És erről legkevésbé a gyermek tehet."
A gyerek nem tehet semmiről és nem arról van szó, hogy hangsúlyozni akarják a szülők a nem magyarságukat, hanem csak modernebb, menőbben hangzó nevet szeretnének adni gyereküknek, amiben biztosak, hogy a gyereknek is tetszeni fog a neve.
2021. ápr. 7. 19:16
29/36 anonim válasza:
Direkt nem akartam példákat felhozni, mert ezzel már más témába keverednénk.
2021. ápr. 7. 19:22
30/36 anonim válasza:
Éppen most hallottam, hogy elnevezték az erzsébetvárosi szivárványszínű szobrot Kevinnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!