Nem túl gyakori fiú neveket? Nem baj ha nem teljesen, , magyaros"! Kevin meg ilyeneket NE!
Olivér szép, Benett borzalmas,meg ha nem akarsz gyakorit akkor azonnal vesd el, Teodor elmegy
Konrád, Kornél, Miron, Maxim, Alex, Iván, Samu, Simon, Vencel
Dominik&Benett&Olivér a kisfiaim neve :)
Dominik,Noel,Zente,Zsombor,Alex,Alen,Patrik,Hunor,Keve,Zalán,Kende,Botond ésatöbbi
Nem tudom konkrétan milyen névre gondoltál,merthogy amiket eddig irtak magyarosak de neked nem tetszik,és el kell hogy keseritselek a Benett és Olivér is külföldi név pont mint a Kevin :D meg amúgy most elég felkapott ez a két név.
Benjámin, Simon, Bercel, Dusán, Toma, Csaba (! nagyon régen találkoztam gyerek Csabával)
Teodor, Teó mostanában kezd gyakorivá válni. na jó, nem tömeges név, de az oviban 2-3 ilyen nevű kisfiú (vagy vmelyik gyerek kistesója) is van. Benett, Olivér szintén. Utóbbból legalább 6-7 van az oviban.
Mirkó, Flórián, Bercel, Amadé, Ágoston, Bulcsú, Keve, Larion, Medox, Ticián
amik nekem tetszenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!