Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyeneket csinál egy teljesen heteró lány?
úgy tudom hogy heteró a lány de közben meg olyanokat csinál hogy mindig ölelget, meg hozzám bújik, a fejét a vállamra hajtja néha megfogja a kezemet és akkor mosolyog rám. Meg ha messzebb ülünk egymástól vagy fél percig nézzük egymást mosolyogva meg néhány napja könyököltem a padon ő pedig olyan közel hajolt hogy összeért a homlokunk vagy 10 másodpercig
meg chaten úgy köszön el hogy szeretlek meg párszor mondta hogy cuki vagyok...
ilyeneket csinálna egy heteró lány a barátnőivel? Vagy ez azért már kicsit sok és lehet hogy ez már leszbiségre utal?
Elképzelhető, hogy vagy biszexuális vagy leszbikus. Az is lehet, hogy csak most kezd sejtése lenni arról, hogy vonzódik a lányokhoz is.
De az is lehet, hogy csak nagyon de nagyon közvetlen.
A leírásod alapján csak találgatni lehet.
25F
Hát.. ez tényleg a mai "divat", bár mintha kicsit sok lenne.
Nők..
Mi lenne ha megkérdeznéd, hogy biszex esetleg leszbikus e? Nincs ebben semmi. Tőlem is megkérdezték anno, hogy meleg vagyok e.
Te az vagy kérdező?
25F
attól, hogy itt a gyk-n a kérdezők min. 50%-a bi(?), abból messze menő következtetéseket nem szabad levonni!
Drága kérdező, arra nem gondoltál, hogy nagyon fontos vagy neki mint barátnő?
én bi vagyok
mondta hogy én vagyok az egyik legjobb barátnője de attól hogy a legjobb barátnőm nem feltétlenül kell majdnem megcsókolnia. Ha csak a legjobb barátnője lennék ezeket nem csinálná szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!