Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyeneket csinál egy teljesen heteró lány?
úgy tudom hogy heteró a lány de közben meg olyanokat csinál hogy mindig ölelget, meg hozzám bújik, a fejét a vállamra hajtja néha megfogja a kezemet és akkor mosolyog rám. Meg ha messzebb ülünk egymástól vagy fél percig nézzük egymást mosolyogva meg néhány napja könyököltem a padon ő pedig olyan közel hajolt hogy összeért a homlokunk vagy 10 másodpercig
meg chaten úgy köszön el hogy szeretlek meg párszor mondta hogy cuki vagyok...
ilyeneket csinálna egy heteró lány a barátnőivel? Vagy ez azért már kicsit sok és lehet hogy ez már leszbiségre utal?
Akkor lehet egy lankadt fhaszu 70-es??
Aki mar csak fantazial...
Az sem rossz!
ez vagy te? sajnallak tes
gondolom itt gyk-n vadaszod a tiniket te pedofil
aztan agyverzest kapsz mert a baratnojuket csokoljak meg helyetted
KELLEMETLEN XDDDDDDDDDDDD
Szanalmas vagy,hogy azzal tamadsz visza amit en mondtam az elott,latszik nagy iq bajnok lehetsz csak erre tellik!
Na mindegy jo repahamozast a meleg lanyok kozott ha teged mar csak ez izgat fel...
tenyleg van feleseged?
csoro csaj...
mondjuk tuti nincs feleseged, csak bekamuztad XD
de legalabb kiderült, hogy tenyleg ven fa$z vagy, aki az allitolagos felesege mellett itt "repazik" a gyk-n a tinilanyokra
Te csak utanozni tudsz ennyi az agykapacitasod mar ami kifejlodott abban az oxigenszegenyes allapotban amig "ott" bent voltal!
En viszont meguntam magamat ujraolvasni.
Es a feleseg nem korfuggo lehet 18- a halalig elvenni valakit ,de ezt is csak itt tudod meg gondolom...
nem veszed eszre, hogy szet alazlak?
te szenilis öregember
vonulj vissza
en nyertem
őőőőőő xd gratulálok.
ment a zöldkéz annak aki a kérdésre válaszolt... a vitát meg lehet folytatni privátban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!