A húgommal most szakított a barátja. Valami jó beolvasós szöveg kéne nekem hogy legalább egy kicsit visszatudjam adni a srácnak azt amit a hugommal okozott. Tudtok ilyeneket?
A srácot a kezdetektől fogva rüheltem. Most szeretném kérni a segítségeteket abban hogy egy "anyád" helyett hosszabban tudjam kifejezni azt hogy nem kedvelem. :)
Köszönöm előre is <3

A srác valószínűleg bunkó volt! Miért süllyednél az ő szintjére? Nézz át rajta, mintha nem létezne!
Ennyi!

szerintem is felesleges. ha utaltad a sracot, örülj hogy vége. hugoddal meg legyél sokat, tereld el a figyelmét
de felesleges lejaratni magad, azzal, hogy irogatsz a gyereknek.szerintem joga volt szakitani, ne akarj belefolyni, tényleg magadat minosited vele.
max ha majd látod valahol a sracot, mondod neki, hogy azért lehetett volna kedvesebb, vagy tapintatosabb a szakitaskor. de facebookon osztogatni nagyon szánalmas szerintem.

Semmi közöd a sráchoz!
Te a HÚGODNAK segíts, hallgasd meg, stb. Velem is zsakítottak, de meg tudnám ölni, aki szidni meri a volt páromat, mert egyébként jó ember.

Na, a srác helyében elküldtelek volna a halál fszára azzal a lendülettel!
Plusz a volt páromról is meglenne a vmnyem, amiért olyan gyáva (meg szánalmas), hogy a nővérére bízza a letolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!