Kevin, Patrik, Félix vagy Martin? Ezek közül ti melyiket adnátok?
Figyelt kérdés
Van már egy kisfiúnk, ő Dominik. :)
A Kevin, a Patrik, a Félix és a Martin közül szeretnénk választani, bár szóba jöhet még a Noel és az Alex is. :)
(Nagyon-nagyon esetleg a Benett is játszik, de azt a nagyszülők miatt annyira nem erőltetnénk, mert ők "cetlis névnek" tartják).
Ti ezek közül melyik nevet választanátok? :)
2015. aug. 11. 15:36
1/22 anonim válasza:
Patrik
Kevin és a Félix egyáltalán nem tetszik, Martin még elmegy, de engem rossz emlékek kötnek hozzá, így nem adnám a gyerekemnek.
Noel és Alex sem tetszik, a Benettől pedig a hátamon is feláll a szőr.
2/22 anonim válasza:
Nekem ezek közül csak a Patrik tetszik.
3/22 anonim válasza:
A fiam Alex :) szóval elfogult vagyok....
Nálunk a Martin jött még szóba anno, így az a második a sorban, nekem most a Félix is tetszik főleg az Alex mellé :)
4/22 anonim válasza:
A Kevin és a Félix semmiképp. A Patrik esetleg. A Martin tetszik. A másik három közül pedig az Alex tetszik.
6/22 anonim válasza:
Alex! :)
Ha viszont az első háromból kell választani, akkor a Patrik.
7/22 anonim válasza:
Félix az egyik kedvenc nevem. Az Alex is szép, Kevin se rossz.
8/22 anonim válasza:
Martin, csak ez az egy ami tetszik, esetleg még az Alex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!