Kevin, Patrik, Félix vagy Martin? Ezek közül ti melyiket adnátok?
Figyelt kérdés
Van már egy kisfiúnk, ő Dominik. :)
A Kevin, a Patrik, a Félix és a Martin közül szeretnénk választani, bár szóba jöhet még a Noel és az Alex is. :)
(Nagyon-nagyon esetleg a Benett is játszik, de azt a nagyszülők miatt annyira nem erőltetnénk, mert ők "cetlis névnek" tartják).
Ti ezek közül melyik nevet választanátok? :)
2015. aug. 11. 15:36
11/22 anonim válasza:
Martin, talán még Alex. Többi nem.
12/22 BarbiBea válasza:
Szerintem Patrik, bár az Alex se rossz. De ezt neked lell eldöntened. :)
14/22 anonim válasza:
Félix, nekem az egyik kedvencem
Patrikból, Alexból, Martinból, Benettből és Noelből sok van ami persze nem baj, de én például egyiket sem adnám. Ha meg Kevin lenne, rögtön a c..... asszociálnának, mert náluk közkedvelt név.
16/22 anonim válasza:
A Dominik mellé a Martint választanám. A Kevin túl amerikás és túl "reszkessetek betörős" fillingű, a Patrik inkább egy kisegér jutna eszembe, szóval az sem szimpatrik, a Félixről pedig egy félig tábláról letörölt matematikai ismeretlen. A Martinról elmondható lenne a tizes éveiben, hogy már tini. A Noel túl héberes, az Alex túl amerikai "Sanyis". A Benettről pedig inkább nem írnék semmit.
19/22 anonim válasza:
A Patrikot mert az cseng a legjobban a Dominik mellett az egyforma végződés miatt. :)
20/22 anonim válasza:
1.Patrik és Félix nekem egyformán tetszik, szerintem ezek nagyon jó nevek
2.Benett
3.Noel,
4.Alex, Martin szintén egyformán
5.Kevin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!