Az normalis, hogy a ferjem 1 honapja nem segitett a baba korul semmiben?
Nem nagyon szokott, csak ha mar a vegkimerulestol nem latok.
Az elmult honapok alatt tul vagyok egy 2 hetes baba betegsegen, ami mindent boritott, 3 es fel honapos szepaszorongason, ahol 5x kelt egy ejszaka, tul vagyok 4 fogacskan.
A lenyeg, hogy faradt vagyok. De a ferjem nem segit. Dolgozik az igaz, felig ulo-felig konnyu fizikai munka az ove, de ha pl ejszakas, akkor vegig ul es filmet nez.
Amikor mondom neki, hogy faradt vagyok, akkor ravagja hogy o is az.
Olyan nagy keres sot elvaras tole az, hogy segitsen? 3 felet fozok, magamnak dietasat, babamnak ugye babakajat, es a ferjemnek is ha epp ne eszi az enyemet.
Kivagyok mar az allando hazimunkatol, a gyerek koruli teendoktol, koran kelni keson fekudni.
Utoljara 1 honapja segigett. Egyszeruen hazajon es csak nez ki a fejebol, hogy o mennyire faradt, aztan nyomkodja a telefont es elmegy aludni. Nagy ritkan neha megeteti, de addig en nem pihenek, hanem fozok mosom teregetek takaritok.
Megorulok tole, hogy o siman elnezi a koszt a mosatlant stb..
Meddig kell ezt elturnom? Amikor megkerem, h segisten akkor azt mondja, hogy o dolgozik es nem az az elso dolga, hogy itthon besegitsen.
Szerintetek ezt el kene fogadnom?
8-as válaszoló vagyok a 10-es válaszolónak.
Igen azt én sem értem hogy lehet elúszni a háztartással. Nekem is sikerül 2 gyerek mellett meg az állatok mellett majdnem mindent megcsinálnom. Nálunk is úgy van hogy a kinti rész a férjemé kivéve a sepregetés. Az az én resztortom. De a kérdezőt gondolom idegesiti is hogy ő csinálja a férjeeg ül és néz.
Nem lehet hogy van valakije?
Most ne nézzetek gonosznak légyszi.
3 hónapos korban nem lehet szeparációs szorongása, képtelenség, hogy akkor felfogja, hogy ti nem egyek vagytok...
az meg, hogy nem segít a párod, nem is segítség kell, hiszen az ő környezete is. beszéljétek meg mi az ő dolga és mi az amit te bírsz vállalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!