Szeretkeztem egy lanyal es lehet terhes, lehet ebbol problemam?
Figyelt kérdés
Van egy lany aki honapok ota szerelmes belem, kerte hogyha nem is leszunk egyutt legalabb fekudjek le vele, na jo belemntem a dologba, aztan taliztunk megtortent. Ez kb.1 honapja volt gumival csinaltuk aztan mikor elfogyott mind a 3 utana ment meg gumi nelkul es az a lenyeg eppen hogy benne voltam es elmentem 4. -re is. Kifolyt mind es mondtam csajszinak ha levegot kap eletkeptelen, na szethuzta . Es most ramir a csaj hogy kesik neki 1 napot, ha terhes es soha nem foglalkoztam a lanyal raadasul 100km re lakik tolem, akkor ezert lehet problemam?2016. szept. 22. 11:12
21/25 anonim válasza:
Egy bajod lehet, hogy fizetni kell gyerektartást. De ennyire nem lehetsz buta, hogy szerinted ez védekezési módszer.
Off: Rengeteg válaszod olvastam Bilcsianyuja. Valahogy nem voltál szimpatikus. De ez a két válaszod hatalmas. 😁 Nagyon tetszik. 😂
22/25 anonim válasza:
Téged is biztos levegő ért, amikor apád csinált, azért vagy ilyen h@lye!
23/25 anonim válasza:
"ha levegot kap eletkeptelen, na szethuzta"
sírok!
25/25 anonim válasza:
Gyere le jó Isten. Ez komoly? Ha széthúzza levegő megy be azt nem lesz terhes? Ekkora butaságot sem hallottam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!