Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretkeztem egy lanyal es...

Szeretkeztem egy lanyal es lehet terhes, lehet ebbol problemam?

Figyelt kérdés
Van egy lany aki honapok ota szerelmes belem, kerte hogyha nem is leszunk egyutt legalabb fekudjek le vele, na jo belemntem a dologba, aztan taliztunk megtortent. Ez kb.1 honapja volt gumival csinaltuk aztan mikor elfogyott mind a 3 utana ment meg gumi nelkul es az a lenyeg eppen hogy benne voltam es elmentem 4. -re is. Kifolyt mind es mondtam csajszinak ha levegot kap eletkeptelen, na szethuzta . Es most ramir a csaj hogy kesik neki 1 napot, ha terhes es soha nem foglalkoztam a lanyal raadasul 100km re lakik tolem, akkor ezert lehet problemam?

2016. szept. 22. 11:12
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Persze...kicsit kamu vagy.
2016. szept. 22. 11:14
 2/25 A kérdező kommentje:
Miert ?
2016. szept. 22. 11:15
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Idióta.
2016. szept. 22. 11:15
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Majd fizeted a gyerektartást. Nem gond.
2016. szept. 22. 11:17
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
Persze, hogy lehet problemad. Ha nem akarsz gyereket, akkor vedekezz. A gyerektartast 100 kmrol is lehet fizetni
2016. szept. 22. 11:18
 6/25 A kérdező kommentje:
Lany szulei azt mondtak ha megis az 100% el lesz vetetve, de en ugy gondolom hogy ezert nem lesz targyalas stb ... ? Fizetni fizetek az abortuszert az a penz nem szamit.
2016. szept. 22. 11:19
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Maga kérdés természetesen megmosolyogtató, de a jövőre infó: ha teherbe ejtesz valakit bármilyen körülmények között, köteles vagy gyerektertást fizetni.
2016. szept. 22. 11:23
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

Ha fizeted a gyerejtartàst nem lesz probléma.

Ha esetleg nem fizeted akkor tiltani fogjàk a fizetésedből, ha ilyen nincs akkor gyűlik- gyűlik aztàn àllambàcsi megelőlegezi a gyereknek rajtad meg adók módjàra behajtjàk azaz viszik amid van, ha semmid sincs akkor pedig börtönbe kerülsz ahol leülöd a tartozàst. De fizetési kötelezettséged ezalatt is ugyanúgy van és kezdődik előlről.

2016. szept. 22. 11:23
 9/25 A kérdező kommentje:
Rendben , koszonom , csak enyi erdekelt :)
2016. szept. 22. 11:24
 10/25 A kérdező kommentje:
Volt mar tobb lanynal is ilyen esetem es kifolyt , levego erte stb... Es egyik se lett allapotos, szoval anyira nem zavar :)
2016. szept. 22. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!