Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt megoldani?...

Hogyan tudnám ezt megoldani? Vállaltuk, jogos, gondoltam mégis hátha vannak jó ötletek

Figyelt kérdés

Van egy 10 hetes kiskutyánk,én szeptember végére vagyok kiírva szülésre.A férjem 24-24-ben dolgozik.A kiskutya már-már megszokta,hogy munkába indulás előtt,reggel 5 pisi-kaki.Tartok tőle,amikor hazajön másnap,a picink még nem lesz ébren,én hogyan vigyem le őt?Egyedül nem hagyhatom,reggel 5-kor nem vihetem le őt is.Vannak ötleteitek erre?

37 hkm

2016. szept. 11. 06:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Csak pár apróság, utolso:

1, Reggel 5kor "emberibb" a levegő, lévén kevesebb az autós forgalom, de ne zavarjon.

2, A "nyamvadt kutya" nem akart a kerdezohoz költözni, de már ott van. Dönthet úgy, hogy "nehogy már a kutya legyen a prioritás ", de akkor mi a faxnak vett kutyát? Minden épeszű ember tudja, hogy a kutyarol gondoskodni kell. Ha nem akarja levinni, ajándékozza el/vegyen neki macskaalmot/pelenkazoalatetet/pelenkat/fizessen valakit aki Elvis sétálni.

2016. szept. 11. 09:42
 12/19 anonim ***** válasza:
49%
Meg amit tudsz, vannak kutyaknak pelenka. Ez egy nedvszivo anyag, olyan mint egy takaro, letakod a foldre es arrra pisil. ( semmi koze a pelenkahoz csak ez a neve )
2016. szept. 11. 09:47
 13/19 anonim ***** válasza:
19%

Csak akkor az életbe nem lesz szobatiszta a kutya ha pelusra szoktatja, mert azt tanulja meg hogy lakásba lehet a dolgunkat végezni. Baba meg ha elkezd mászni marha higiénikus lesz kutyapisis/kakis padlón.

Én megkérnék valakit hogy pár hónapig míg nincs napirendetek addig vigyázzon a kutyára.

2016. szept. 11. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:
63%
Nem is az, hogy milyen a levegő ötkor, hanem azért az nem túl gyakori, hogy pont "üzemkész" egy baba hajnali ötkor. Még az elején csak-csak, de gondolom a cél az lenne, hogy hajnali ötkor aludjon. Vagy szándékosan arra akarja szoktatni, hogy ilyen korán keljen a gyerek is, és ők is ilyenkor kelnek? Mert akkor oké, és nem gáz, de szerintem ha valaki otthon van kisbabával, az nem a hajnali ötórás kelést lövi be célként.
2016. szept. 11. 10:36
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok eltolni a sétáját, mondjuk holnap fél6kor vigyétek le, holnapután 6kor. És így kitolni szépen legalább 8ig. Ahogy nő a kutya is, a hólyagja is egyre tőbbet elbír, és egyre jobban vissza tudja tartani.
2016. szept. 11. 10:55
 16/19 A kérdező kommentje:
Jaj istenem!Egy-két ember tényleg értetlen!Valószínű nem azért tettem fel a kérdést,mert anno nem voltunk tisztában mindennel s talán most sem vagyunk,segítségkérés gyanánt.De Magyarországon élünk,már meg sem lepődök :-) A hasznos tanácsokat,s főleg a jóindulatúakat köszönöm szépen!
2016. szept. 11. 11:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagy mereszseg volt egy pici kutya es egy szuleto baba. Kertes hazban lakunk, meg igy is otszor meggondoltam volna.
2016. szept. 11. 11:38
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó!Az te vagy!Köszi! ;-)
2016. szept. 11. 11:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Szerintem is szoktasd át későbbre, minden nap kicsit később vidd le.
2016. szept. 11. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!