Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akik eleinte nem akartak...

Akik eleinte nem akartak kistesót, de aztán 2,5-3 év múlva mégis jött a 2. baba mesélnétek?

Figyelt kérdés

Azokra vagyok kiváncsi, akiknek az első baba "nehéz eset" volt, emiatt eleinte elvetették hogy legyen kistesó, de aztán végül mégis kb 3 év korkülönbséggel megszületett a kistesó (akár tervezetten akár nem).

Olyan nehéz volt, mint amilyenre gondoltatok? Vagy nehezebb, vagy könnyebb? Mesélnétek az első időkről? 3 évesetek dackorszakban volt még akkor?

2016. júl. 11. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Az en fiam most lesz 3 eves, tobbemberes, dackorszak tart meg, nem egyszeru vele.Tesot ennek ellenere mindig is akartunk, mert nem akartuk, hogy egyke legyen, egyebkent nem lett volna..Most 7 honapos a hugica, egy angyalka...A fiam is sokat valtozott, es imadjak egymast.Harmadik viszont biztos, hogy nem lesz, de kettot szerintem be kell vallalni, persze, ha nincs mas ellenerv pl. anyagiak.Mondjuk nekunk egyaltalan nincs segutsegunk sem.
2016. júl. 11. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Ja, amugy egyaltalan nem volt nehez az elejen sem.En nem erzek nagy kulonbseget egy es ketto kozott, de biztos ez azert van, mert a fiam tobbemberes, a lanyom meg egy angyal.Aludni is mindig tudtam mellette, 3 hos kora ota nem kel ejszaka enni. Elso voltam.
2016. júl. 11. 21:29
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekünk sincs, egyik nagyszülő 160 kmre másik 110re :-(

Fiam megkésett beszédfejlődésű, nevtanba is járunk vele, de valamiért nagyon rámtört hogy egy kistesó most már jöhetne, pedig pár hónappal ezelőttig még az sem biztos hogy valaha be mernék tesót vállalni.

2016. júl. 11. 22:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Mennyi idos a fiad?A nevtanba megkesett beszedfejlodes miatt jartok?En kulfoldon elek, igazsag szerint nem tudom mivel foglalkozik a nevtan?!
2016. júl. 11. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!