Miért csak min. Két gyerekkel család a család?
Kirándultunk nyáron több felé, és bármilyen belépőnél, ahol lett volna lehetőség családi jegyre, az két felnőtt + két gyerek.
Az egy gyerek már nem család? Miért?
Nem a kedvezmény hiányzik, csak nekem ez fura. Mintha mi nem lennénk család, pedig nem feltétlenül egyéni döntés, hogy hány gyereke van valakinek (pl nem lehet neki több vagy elvált).
Nekem fura, hogy így "kivételeznek" a két gyerekkel.
Egy gyerekünk van, nem is tervezünk többet.
De borzalmas, hogy semmi de semmi kedvezményt nem kapunk.
Nem is veszünk családi jegyet, inkább két pedagógus jegy + 1 diák.
Sokat utazunk, kirándulunk de azt tapasztaljuk, egy gyerekkel nem is család a család.
Szerencsétlen kérdés. Ja, a pedagógus jegy is kedvezményes, sőt elég olcsó szokott lenni. Ráadásul a családi jegy általában a gyerekek 14 éves koráig szokott járni, onnantól kezdve diákjegy kell. Neked majd egy diákjegyet kell majd venned, másnak 2-3-at. Szerintem csak az irigység szól belőled. Amúgy meg 2-3 ezer Ft-ok miatt hisztizel? Most én is hisztizhetnék, hogy voltunk a Budapesti Állatkerben és csak 2 felnőtt+2 gyerek családi jegy van, a 3-dik gyereknek kiegészítő gyerekjegyet kellett venni, ami igaz olcsóbb volt. Most sajnálod, hogy 8600 Ft-ból néztük meg az állatkertet, neked meg 6800 Ft-ot kellene fizetni?
Egyébként meg a legtöbb termál-és élményfürdőben meg van 2 felnőtt 1 gyerek jegy.
Nem értem, miért kell ilyen támadó hangnemben válaszolni. Nem visel meg, nem vagyok irigy valaki x gyermekére. Feltettem egy kérdést, mert nekem fura.
Senkinek nem mondtam, hogy ne használja a családi jegyet, csak felmerült bennem, hogy egy gyerek miért nem család. Szerintem nem engem visel ez meg, hanem azzal van valami gond, aki rögtön le akarja harapni a fejem.
Másoknak köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!