Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan működik gyermekes...

Hogyan működik gyermekes kapcsolat külön kasszán "idegen" férjjel?

Figyelt kérdés

ha egy gyermekes nőnek lesz egy párja, az alábbi kép lebeg előttem:

- nem várható el, hogy játszon a gyerekkel

- nem várható el anyagi támogatás

ez mellett:

- kevesebb a gyerekkel töltött idő, mert rá is figyelni kell

- nem elég kicsiket főzni pikk pakk, ezáltal nő a konyhában töltött idő

- rá is moni kell (hozzájárul a gép amortizációjához, ha nagyon kekec akarok lenne)

Szinte úgy érzem egy férfi csak elvenni tud...

de nem normális egyedül tengődni sem gyerekkel, az ember társas lény, meg relatíve fiatal

aki tud valakiről, ahol mostoha van, ők mit kapnak attól a kapcsolattól?

most pl egy nagyon anyagi centrikus, minden garazst fogához verős, irígy, gyermektelen, passzív férfi van kilátásban, aki ugyan jól néz ki, és lehet vele beszélgetni. nem is tudom..

2016. szept. 7. 13:01
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
akkor jól gondoltam, hogy nem ettől a sáctól kell jövőt várni. ha megjavítana nálam valamit, azét is pénzt kérne, vagy a száját húzná, felemlegetné...
2016. szept. 8. 12:51
 22/29 A kérdező kommentje:

Szerintetek az aktuális srácot meg lehet változtatni, hogy közös kassza a normális egy párkapcsolatban?

vagy hogy adjam neki elő, hogy a jelenlegi állapotában egy ingyenélőnek látom? aki feljárna hozzám és vendégül láttatná magát mindenféle viszonzás nélkül, nemhogy társ lenne az életben, akivel együttes erővel lehetne előre haladni.

vagy egyszerűen hagyjam így ahogy van? (nem találkozom már vele, csak facen néha írogatunk, de ő szeretne nagyon, már annyiban udvarol legalább, hogy kaptam egy bókot, hamár semmire meg nem hív)

vagy rávilágítsak neki, hogy nekem egy társ nem azt jelenti, hogy mindent sajnálok a másiktól?

2016. szept. 16. 12:21
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha leìrod neki, hogy mire vàgysz:

Egységes csalàd, közös teherviselés, egymàs tàmogatàsa stb stb...

Akkor el fogja tudni dönteni,hogy akar illetve tud-e ìgy változni.

Egyebekben meg azta 0.0 ,próbálok ocsúdni a sokkból....

Pàrom pl nagyon jó nevelőapja a fiamnak most jön a màsodik közös baba. Persze meg krllett szoknom, hogy ő is rà szól neveli a fiam,neki pedig azt, hogy ezt meg is kell tennie.

De sosem tudnék a leìràsodban szereplő p*ccsel együtt élni. Bocs az őszinteségért.

2016. szept. 16. 14:03
 24/29 anonim ***** válasza:
28%

Közös a kassza, mert sokkal jobban keres nálad.

2016. szept. 16. 17:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy sokan rosszul választanak párt és ez nemtől független. Egyre menőbb, hogy úgy éljünk egymás mellett, mint két idegen. Ilyen felfogással nem csodálom a sok rossz példát... Viszont nálunk nem goét ilyen. A nevelőapámnak nem voltam teher, sőt, jobban megvoltunk mint bárki mással a családban. A férjem pedig jó ember. Én nem vagyok tahó és nem is vonzanak a tahók. Jól kell párt választani és akkor nincs gond. Aki eleve külön gondolkodik még családban is (mint ahogy sajnos egyre többen), az felejtős.
2016. szept. 16. 19:38
 26/29 anonim ***** válasza:

#24: Te sem tudod, mi a család lényege.

(Gyengébbek kedvéért: Tök mindegy hogy ki keres többet, a kiadások 90%-a egy normális családban nem öncélra megy, hanem közösre.)

Tessék Hölgyeim és Uraim, az élő példa egy kerülendő tahóra...

2016. szept. 16. 19:42
 27/29 anonim ***** válasza:
75%

Respect 26!

Üdv: 10 !

Nevetséges ,hogy valaki abban méri a családot,hogy kb ugyanannyit keres-e a férfi és nő. Hálisten párom nem néz le amiatt,hogy én nekem nincs Msc építőmérnöki diplomán,vagy folyamatban levő szakmérnöki másoddiplomám. És az édesanyja sem nézi le a férjét,mert nem fizetik meg úgy,mint őt.

Hálás vagyok a sorsnak,hogy ilyen párom van,aki akkor is szeret,ha kirúgnak a munkahelyemről,mert kórházba kerül a lányom öt napra. Hogy támogat,szeret,mikor a babával a hasamban a 6.héttől megállás nélkül hányingerem van még most,a 36.héten is. És tisztel,hogy a 30.hétig napi kétszer másfél órát utaztam másik városba dolgozni,hogy én is valamit a közösbe tegyek.

2016. szept. 16. 19:54
 28/29 A kérdező kommentje:

24 hagyjuk már, ha a férfi keres többet, a férfinak is nagyobb a kiadása általában (ill az összkiadás 70-80%-a a férfié. kaja, kocsi, drága hobbyk.., plazma tv, ilyen olyan elektronikus technika, esetleg plusz motor, hajó, rengeteg elmegy egy férfira, esetleg amit a nő nem is használ, drága parfüm, cipő, stb..csak mert neki több van)

amúgymeg én sem vagyok fejreesett ami a munkabért illeti..folyamatosan tipli van, ha van, ami többet fizet, nem ülök én egy helyen a nem létező nyugdíjt várva. sőt most tervezem munka melletti képzést. csak agonizálok, hogy nem e inkább azt is a gyerekbe fektessem e..

mindenesetre facen adogatom a lelki fröccsöket neki, már ami a fejlődést, vagy pozitív gondolodást, azon belül az adás-kapás egyenletét illeti. de sajnálom, hogy nincs ost egy olyan normális kilátásban, aki nem szorul már fejlesztésre.

2016. szept. 16. 20:32
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nincs páromnak költséges hobbija,de nekem se. Ő neki a kávé fontos,az starbucks mindig. Nekem meg a körmöm van megcsináltatva,zselé a sajátra. Festem a hajam,párom meg pedikürre fog járni,mert benő a körme. Emellé a gyerek jár táncra és tornára. Ő rá nagy a kiadás. Kocsi haszon eszköz,csak tankolunk bele,javitjuk ha kell,hogy menjen és ennyi. De a rosszindulatú 24 is azt hiszi arról van itt szó,hogy több száz ezret kered párom,pedig alapjáraton kap 210 körül,én meg 52-t. És mindketten sz.rul keresünk,nem ő keres jóval többet,hanrm én nagyon keveset. De szeretjük egymást és ez a fontos.

Te esetedre kérdező,majd találsz rendes férfit. Ha valakit változtatni kell,az nem neked való. Inkább egyedül,mint valakivel,aki nem jó.

2016. szept. 17. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!