Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan működik gyermekes...

Hogyan működik gyermekes kapcsolat külön kasszán "idegen" férjjel?

Figyelt kérdés

ha egy gyermekes nőnek lesz egy párja, az alábbi kép lebeg előttem:

- nem várható el, hogy játszon a gyerekkel

- nem várható el anyagi támogatás

ez mellett:

- kevesebb a gyerekkel töltött idő, mert rá is figyelni kell

- nem elég kicsiket főzni pikk pakk, ezáltal nő a konyhában töltött idő

- rá is moni kell (hozzájárul a gép amortizációjához, ha nagyon kekec akarok lenne)

Szinte úgy érzem egy férfi csak elvenni tud...

de nem normális egyedül tengődni sem gyerekkel, az ember társas lény, meg relatíve fiatal

aki tud valakiről, ahol mostoha van, ők mit kapnak attól a kapcsolattól?

most pl egy nagyon anyagi centrikus, minden garazst fogához verős, irígy, gyermektelen, passzív férfi van kilátásban, aki ugyan jól néz ki, és lehet vele beszélgetni. nem is tudom..

2016. szept. 7. 13:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
28%
10-es, nem csoda, hogy nem nyűg a jelenlegi párod. Főz, süt, mosogat, porszívóz, leköti a gyerekedet és el is tud tartani.
2016. szept. 7. 14:54
 12/29 anonim ***** válasza:
89%

mi házasok vagyunk, elég rég már, teljesen összeszoktunk, pontosan tudjuk hogyan teremtjük meg egymás számára a családi idillt. ma pl. szabadnapos a férjem, elvitte a nagyot oviba. én egy jó órája a kezébe nyomtam a kicsit, hogy kitakarítok, majd a pici ordított (most épp csak én vagyok jó neki), de mondta a férjem, hogy nem baj, csináljam. 5 percig bírtam, elvettem, ő meg szó nélkül felállt és kitakarított. nálunk így működik, nem a mosásokat számolgatjuk, meg hogy mennyivel nőtt a főzési idő azzal a 3 krumplival amit számára főzök :D

sógoromék elváltak, mindketten újraházasodtak, közösen nevelik a gyerekeket. közös kasszán vannak mindketten és nagyon boldogok. van, hogy az megy a gyerekekért aki nem is szülőjük. sőt, hatan is mennek programra, tehát a szülők a közös gyerekekkel és a szülők új házastársai.

normális családban nem úgy működik ahogy te leírod.

arról nem is beszélve, hogy egy valamire való anya nyilván nem egy "gyerekutálom antiszoc" embert válasz mostohának

2016. szept. 7. 15:05
 13/29 anonim ***** válasza:
84%
Hát elég negatív tapasztalataid lehetnek a férfiakkal kapcsolatban. Az én férjem támaszom mindenben, nem csak a szerelmem és s gyermekeim apja hanem a legjobb barátom is akivel mindent megtudok beszélni. Kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást, persze vannak nehezebb időszakok de alapvetően nagyon jo a kapcsolatunk nagyon ritkán vitázunk. Természetesen közös kasszát vagyunk, mindig megbeszéljük hogy mire költünk az adott honapban, ki mit szeretne, mi fer bele...stb. Segít a háztartásban es s gyerekek korul is, de azert nagyrészt persze dolgozik. Szerintem ez a normális.
2016. szept. 7. 15:57
 14/29 anonim ***** válasza:
83%

Kérdezőnek valószínű sosem volt jó párkapcsolata, mivel élősködő parazitaként tekint jövendőbeli párjára.

Az ember ideális párja nem olyan, akit muszáj elviselni, hanem olyan, aki hozzáad az adott kapcsolathoz, lehet rá számítani, nem csak "elvesz" dolgokat, hanem ad is cserébe.

Ezt gondold át szerintem!

2016. szept. 7. 16:46
 15/29 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

akkor lehet ez a szemszögem a gyerek apja, és a mostani alakuló kapcsolat miatt lehet?

a gyerek apjával elromlott minden, kimaradások, kerülgetett engem, pedig ő akarta jobban a kicsit..

a mostani srác, meg úgy beszél pénzről, hogy neki még meghívni is fáj egy nőt randin és akkor a szemében a nő le akarja húzni...holott ha rá kellene, mosni főzni, én teremtem meg a lakhatását, ... , akkor ki is húz le kit is...?

a gyerek apja jó korán elhagyott, jelenleg azt sem tudom elképzelni mennyire tenne az be, hogy azért nem aludhat velem a gyermek ha úgy adódik, mert egy férfi foglalja a helyét.

remélem csak arról van szó akkor, hogy nem találtam még megfelelőt..

2016. szept. 7. 22:02
 16/29 A kérdező kommentje:

utolsó szavaival élve, valóban "élősködő parazitát" látok bennük.

nem várható el anyagi támogatás olyan címen, hogy nem az ő gyereke, nem az ő mosógépe(ha tönkremenne), nem az ő házfala, stb beladna a főzésbe, de az miatt a gyerekemmel kevesebbet lehetnék..

ráadásul az aktuális srácnak volt már dolga gyerekes nővel, és a nőt kritizálja a gyereknevelésben(amihez semmit nem ért...)szóval nem hogy nem segítség, de még kritizálja is a másikat..

csak ugye úgy meg, hogy pótapa kell, meg anyagi támogató, megint nem lehet indítani egy kapcsolatot.

és így már el is vesztettem a képet, hogy mit tud nyújtani egy kapcsolat.

2016. szept. 7. 22:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
nem az a kérdés, hogy mit tud nyújtani egy kapcsolat, hanem hogy minek vagy ezzel a pasival akiről egy jó szavad sincs?
2016. szept. 7. 22:37
 18/29 A kérdező kommentje:

nem vagyok vele, csak beszélgetünk és szo szo tetszik.

alakulgat valami, elhívott találkozni a magánéletben, még baráti alapon.

én csak előre szaladtam kicsit, mi lenne, ha több is lenne.

és akkor bekattant, ha feljönne, már lehetne is neki "pattogni". mivel ő a vendég.

2016. szept. 7. 23:59
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez a pasi akiről írsz nem neked való, mert egy darab pozitív jelzőt nem írtál róla. Ebből is max egy sz*r kapcsolat lenne, ami nyűg lenne a nyakadon, főleg ilyen hozzáállással.

Ha találnál normális férfit aki tényleg hozzád illik az olyan lenne akiről nem írnál egy bekezdésnyi negatív jelzőt, hanem tényleg kiegészítenétek egymást és pozitívumokat látnál benne, elfogadná a gyereket is és később természetes lenne számára h egy család vagytok, mindenben segítitek egymást (anyagilag, érzelmileg, fizikailag).

Nehéz ilyet találni, szerencse is kell hozzá, de nem lehetetlen. Amíg ilyen nem lesz, addig hanyagold a dolgot.

Ja és egy együttélés nem arról szól h te kiszolgálod a pasit, tudom h sok ilyen is van, de az főként a nők hibája, nem kell h így legyen. Az én férjem mindenben segít, legyen szó főzésről, pelenkázásról vagy fürdetésről.

2016. szept. 8. 09:28
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

10-es vagyok

11! Igen,nincs egy rossz szavam sem,sok rossz után végre rendes férfival hozott össze a sors. Én nekem is van keresetem,ga nem is sok. De páromnak ez a természetes,hogy szereti a gyerekeket,ha az övé,ha nem. És ezt mi se bizonyítja jobban,hogy a lányom apának hívja úgy,hogy max.a boltban az eladó mondta a gyerek elött apának őt,soha senki más.

Nem gondolom,hogy ne érdemelnék én vagy bárki más boldogságot,olyan férfit akinek magától értetődő,hogy segít,aki szereti a családját,akinek a család az első,nem megaláz,kihasznál,vagy úgy -beszél velem,mint egy kutyával. Akivel teszünk egymásért,aki férfiként nem hiszi azt,hogy a pénzkereséssel le van tudva a család érzelmi kielégítése. Az már más tészta,hogy el tart minket,mert egyedül keveset keresek. Nem kell több százezred fizetésre gondolni ám itt... Végzettségéhez képest rosszul keres igencsak.

2016. szept. 8. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!