Zöld és barna szemű szülők, milyen lett a gyerekeitek szeme, a gyakorlatban a százalékok h nyilvánulnak meg?
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 09:46
21/28 anonim válasza:
Apám zöld, anyám barna szemű volt. Én apám zöld szemszínét egy az egyben örököltem. A lányom szeme pedig barnászöld lett (nem a férjemét örökölte, aki világoskék szemű).
22/28 anonim válasza:
Kedves #15! 14-es vagyok. Édesanyámnak mint írtam zöld a szeme az ő szüleinek kék, innen jön az én kék szemem is. Áruld már el, hogy miért hazudozna bárki egy ilyen kérdésben??? Ne magadból indulj ki...
23/28 anonim válasza:
Nekem barna, kisfiamnak is barna lesz ugy néz ki
24/28 anonim válasza:
Nagymamám, nagypapám, anyum,alum barna és én is.
Páromnál szintúgy mindenki barna, csak az anyósom és a párom kék.
A kislányomnak világító kék szeme van.
Ez veletlen, nincs benne semmi logika, legalábbis a mi esetünkben :D
25/28 anonim válasza:
Apa barna szemű, én(anya)zöld szemű vagyok.
Gyerek szeme barna,de egy kis zöld árnyalat van benne.
26/28 anonim válasza:
Apam barna szemu occsenek es zold szemu felesegenek mindket fia kek szemu lett! A feleseg kek szemu apjanak a szemeit orokoltek! A feleseg szulei kek es barna szemuek, na erre varrjunk gombot o hogy lett zold szemu :)
Apam szinten barna szemu, es a kek szemu anyammal 5 barna szemu gyereket hoztak ossze. Anyukamnak orok vesszoparipaja hogy miert nincs csak 1 kekszemu gyereke :)
27/28 anonim válasza:
Nekem barna, férjemnek zöld.Fiunk és lányunk szeme is zöld.
28/28 anonim válasza:
anyámnak barna, apámnak kék. én zöld szemű lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!