Zöld és barna szemű szülők, milyen lett a gyerekeitek szeme, a gyakorlatban a százalékok h nyilvánulnak meg?
Figyelt kérdés
2016. aug. 31. 09:46
12/28 A kérdező kommentje:
Nálunk anyumnak barna, apumnak zöldes. Nekem barna, fiútesómnak zöldes
2016. aug. 31. 11:23
13/28 anonim válasza:
Az anyám szeme fekete az apámé kék, a hugomé barna, az enyém szürke, és a nagyapámtol örököltem
14/28 anonim válasza:
Apunak barna, anyunak zöld a szeme. Nekem kék lett, húgomnak zöld.
15/28 anonim válasza:
Kedves #7 #14
Értem hogy az átlag szemszinedet szeretnéd meg változtatni mert nagyon tetszik a kék, de ha ide behazudod nem jutsz előrébb
16/28 anonim válasza:
Anyu szeme barna volt, Apué meg zöld.
Az én szemem pedig kék lett. :D
Nálunk ez valószínűleg a nagyszüleimre vezethető vissza, ugyanis négy nagyszülőmből háromnak volt kék a szeme. :)
17/28 anonim válasza:
Nálunk apuka zöld szemű, enyém sötétbarna, babáé barna lett, de világosabb, mint az enyém :)
18/28 anonim válasza:
A férjemnek zöld nekem barna a nagyfiunknak kék, a kicsinek barna de van mikor bezöldül- hangulatától függ, de a nagy kék szeme is néha beszürkül.
19/28 anonim válasza:
Enyém zöldes barna , férjemé zöld. Fiunké kék. Anyukám szemét örökölte :)
20/28 anonim válasza:
Anyám zöld, apám barna szemű. Én zöldesbarna lettem, tesóm barna. A férjem sötétbarna szemű, szinte fekete. Lányunk az én szemszínemet, a fiam az apjáét örökölte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!