Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb ostobaság...

Mi volt a legnagyobb ostobaság, amit a védőnőd mondott?

Figyelt kérdés

Velem ma közölte, hogy látja az uh leletek, hogy fejvégű a baba, biztosan a buksija nyomja a gyomromat. Majdnem elröhögtem magam 😄

Nálatok is voltak hasonló okosságok?

2016. aug. 26. 18:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

4.-es, az ilyen védőnőtől mentsen meg az ég, én ezt tuti nem tudnám jólneveltem hallgatni. Ezzel engem ki lehet kergetni a világból, hogy a férj ne "segítsen" (SEGÍTSEN, baaaaazzzzz neeeemáááár), meg ez a csak az anyára van szüksége duma, és mint valami mantrát, úgy mondják ezt a három évet.

Szerencsére az én védőnőm teljesen normális, kedves, még beszélgetni is tök jókat lehet vele. Talán az egyetlen hibája, hogy a mérleget rendszeresen rosszul olvassa le, és nem tűnik fel neki :D De ezen nem problémázok.

Az is igaz, hogy olyan túl sok tanácsot nem szokott adni, bár lehet hogy azért, mert második gyerek, és látja az elejétől, hogy elég jól kézben tartom a dolgokat, tudom, mikor mit és hogyan szeretném csinálni, ezért nem is nagyon töri kezét-lábát, hogy nekem tanácsot adhasson, de azért remélem az első gyerekes, bizonytalanabb anyukákkal többet foglalkozik :)

2016. aug. 26. 23:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerek,2 védőnő...az első kinyírt azzal h éjjel 6hónapos gyereknek igenis aludnia kell.Enni kelt fel a gyerek, azt mondta adjak neki teát és tegyem le, ha sír akkor se vegyem fel.Mondtam neki hogy azzal nem lakik jól a gyerek és egész éjjel üvölteni fog. Erre azt mondta h ilyenkor feküdjek le én is az ágyamba és sírjak a gyerekkel együtt 😁😁 Mondom köszi igazán hasznos vagy :D A másik most mikor terhes voltam eléggé vizesedtem, azt mondta sokat hízok és ebéd utan egész nap már csak 2 szem diót egyek..na persze 😁
2016. aug. 27. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!