Mi volt a legnagyobb ostobaság, amit a védőnőd mondott?
Velem ma közölte, hogy látja az uh leletek, hogy fejvégű a baba, biztosan a buksija nyomja a gyomromat. Majdnem elröhögtem magam 😄
Nálatok is voltak hasonló okosságok?
4.-es, az ilyen védőnőtől mentsen meg az ég, én ezt tuti nem tudnám jólneveltem hallgatni. Ezzel engem ki lehet kergetni a világból, hogy a férj ne "segítsen" (SEGÍTSEN, baaaaazzzzz neeeemáááár), meg ez a csak az anyára van szüksége duma, és mint valami mantrát, úgy mondják ezt a három évet.
Szerencsére az én védőnőm teljesen normális, kedves, még beszélgetni is tök jókat lehet vele. Talán az egyetlen hibája, hogy a mérleget rendszeresen rosszul olvassa le, és nem tűnik fel neki :D De ezen nem problémázok.
Az is igaz, hogy olyan túl sok tanácsot nem szokott adni, bár lehet hogy azért, mert második gyerek, és látja az elejétől, hogy elég jól kézben tartom a dolgokat, tudom, mikor mit és hogyan szeretném csinálni, ezért nem is nagyon töri kezét-lábát, hogy nekem tanácsot adhasson, de azért remélem az első gyerekes, bizonytalanabb anyukákkal többet foglalkozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!