Mi volt a legnagyobb blődség, túlkapás, túlgondolás,
amit eddig olvastál/láttál?
Figyelt kérdés
Mindenkinek más fér bele, így gondolom eltérő, hogy kinél mi veri a biztosítékot.
Olyan típusú történetekre gondoltam, hogy mondjuk egy terhes nő összerezzen egy dudálástól, majd lelki beteg lesz, hogy a magzatot biztosan károsodás érte a hatalmas stressz miatt.
Vagy aki a 3 éves gyerekének is "méhbeli zajokat" játszik le, hiszen úgyis emlékszik rá, stb...
Tehát ezotériába hajló, gyereket túlinfantilizáló, vagy bármilyen, akár lazán kapcsolódó történetek érdekelnek.
Azt hiszem, egy másik kategóriában volt, hogy az anyuka azon aggódott, hogy a 14 éves gyerekét olyan helyre fogják vinni osztálykirándulásra, ahol nincs térerő, és így hogyan fogja őt a gyerek felhívni.
2016. máj. 4. 14:26
2/30 anonim válasza:
Anyuka az alig 2 hetes babájánál a 4. féle hasfájós gyógyszert próbálta ki. Mi mondtuk neki, hogy nem rögtön fog hatni, ha beválik az egyik fajta, de ő jobban tudta....
2016. máj. 4. 14:35
3/30 anonim válasza:
Számomra az eddigi legdurvább, amit hallottam az volt, hogy az újszülöttet más nőre kötötték rá hordozókendőben és, hogy ettől majd sérülni fog az anya-gyermek kapcsolat.
2016. máj. 4. 14:35
4/30 anonim válasza:
Nekem az, mikor itt olvastam, hogy anyuka az újszülöttjét egész nap altatja, nehogy a baba túlságosan elfáradjon. Ha már 15-20 perce fent volt, gyorsan berakja a hordozókendőbe, hogy elaludjon.
2016. máj. 4. 14:49
5/30 Medvi válasza:
A kisbabát fél éves koráig nem foghatta meg senki a szülein kívül, tehát sem nagyszülők nem vehették ölbe, sem más rokon, mert úgy gondolták, hogy először a szüleit kell megszoknia, mert ha nem ezt teszik akkor összezavarodik és nem fogja tudni megtanulni, hogy kik a szülei. Azóta is csak szörnyülködni tudok ekkora butaságtól. Egy barátnőm mesélte, az öccsééknél történt a dolog.
2016. máj. 4. 15:18
6/30 anonim válasza:
Amit itt a gyakorin minden nap látok, hogy idegen emberek idegen embereket, akiket életükben nem láttak nyugtatgatnak, hogy "nem lesz semmi baj, nyugodj meg", mintha valami távolbalátó kisiparosok lennének.
2016. máj. 4. 15:34
7/30 anonim válasza:
Nem vitte 6 hónapig levegőre, mert hasfájós és sír...inkább nem hagyták el a szobát.
2016. máj. 4. 18:06
8/30 anonim válasza:
Egy ismerősöm vegetáriánus (ha jól tudom vallási okokból, Krisnás) és a gyerekének sem ad húst. Emellett olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy a gyerek szépen fejlődik = jó kövér. Szerintem meg attól, hogy brutálisan felhízlalta, még lehet tápanyaghiányos, vagy vérszegény.
2016. máj. 4. 18:35
9/30 anonim válasza:
Pizzázás közben elszóltam magam, hogy olyan gyorsan nő a barátnőm fia, hogy kettőt pislogunk, és ő is pizzázik velünk, erre kiakadt, hogy ne szóljak bele a 6 hónapos fia étrendjébe, mert akkor még kizárólag anyatejes volt, és különben is a glutén, meg a fűszerek, meg mit képzelek...
2 hét múlva feltett egy videót, hogy a baba magnum jégkrémet eszik.
A barátságnak pedig vége lett.
2016. máj. 4. 20:50
10/30 anonim válasza:
arra a kérdésre emlékszem ahol anya folyton altatta a gyereket. de mint ha nem is pici baba lett volna, hanem nekem az verte messze, aki vegán volt és a babától is egyből megvonta az anyatejet mikor pépeket ehetett. most volt pár hete. annyira sötét, hogy szerinte az "állati eredetűbe" tartozik a saját teje...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!