Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb blődség,...

Mi volt a legnagyobb blődség, túlkapás, túlgondolás, amit eddig olvastál/láttál?

Figyelt kérdés

Mindenkinek más fér bele, így gondolom eltérő, hogy kinél mi veri a biztosítékot.

Olyan típusú történetekre gondoltam, hogy mondjuk egy terhes nő összerezzen egy dudálástól, majd lelki beteg lesz, hogy a magzatot biztosan károsodás érte a hatalmas stressz miatt.

Vagy aki a 3 éves gyerekének is "méhbeli zajokat" játszik le, hiszen úgyis emlékszik rá, stb...

Tehát ezotériába hajló, gyereket túlinfantilizáló, vagy bármilyen, akár lazán kapcsolódó történetek érdekelnek.

2016. máj. 4. 14:23
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
70%
Azt hiszem, egy másik kategóriában volt, hogy az anyuka azon aggódott, hogy a 14 éves gyerekét olyan helyre fogják vinni osztálykirándulásra, ahol nincs térerő, és így hogyan fogja őt a gyerek felhívni.
2016. máj. 4. 14:26
 2/30 anonim ***** válasza:
90%
Anyuka az alig 2 hetes babájánál a 4. féle hasfájós gyógyszert próbálta ki. Mi mondtuk neki, hogy nem rögtön fog hatni, ha beválik az egyik fajta, de ő jobban tudta....
2016. máj. 4. 14:35
 3/30 anonim ***** válasza:
70%
Számomra az eddigi legdurvább, amit hallottam az volt, hogy az újszülöttet más nőre kötötték rá hordozókendőben és, hogy ettől majd sérülni fog az anya-gyermek kapcsolat.
2016. máj. 4. 14:35
 4/30 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az, mikor itt olvastam, hogy anyuka az újszülöttjét egész nap altatja, nehogy a baba túlságosan elfáradjon. Ha már 15-20 perce fent volt, gyorsan berakja a hordozókendőbe, hogy elaludjon.
2016. máj. 4. 14:49
 5/30 Medvi ***** válasza:
83%
A kisbabát fél éves koráig nem foghatta meg senki a szülein kívül, tehát sem nagyszülők nem vehették ölbe, sem más rokon, mert úgy gondolták, hogy először a szüleit kell megszoknia, mert ha nem ezt teszik akkor összezavarodik és nem fogja tudni megtanulni, hogy kik a szülei. Azóta is csak szörnyülködni tudok ekkora butaságtól. Egy barátnőm mesélte, az öccsééknél történt a dolog.
2016. máj. 4. 15:18
 6/30 anonim ***** válasza:
29%
Amit itt a gyakorin minden nap látok, hogy idegen emberek idegen embereket, akiket életükben nem láttak nyugtatgatnak, hogy "nem lesz semmi baj, nyugodj meg", mintha valami távolbalátó kisiparosok lennének.
2016. máj. 4. 15:34
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem vitte 6 hónapig levegőre, mert hasfájós és sír...inkább nem hagyták el a szobát.
2016. máj. 4. 18:06
 8/30 anonim ***** válasza:
72%
Egy ismerősöm vegetáriánus (ha jól tudom vallási okokból, Krisnás) és a gyerekének sem ad húst. Emellett olyan hülye, hogy azt hiszi, hogy a gyerek szépen fejlődik = jó kövér. Szerintem meg attól, hogy brutálisan felhízlalta, még lehet tápanyaghiányos, vagy vérszegény.
2016. máj. 4. 18:35
 9/30 anonim ***** válasza:
95%

Pizzázás közben elszóltam magam, hogy olyan gyorsan nő a barátnőm fia, hogy kettőt pislogunk, és ő is pizzázik velünk, erre kiakadt, hogy ne szóljak bele a 6 hónapos fia étrendjébe, mert akkor még kizárólag anyatejes volt, és különben is a glutén, meg a fűszerek, meg mit képzelek...

2 hét múlva feltett egy videót, hogy a baba magnum jégkrémet eszik.

A barátságnak pedig vége lett.

2016. máj. 4. 20:50
 10/30 anonim ***** válasza:
88%
arra a kérdésre emlékszem ahol anya folyton altatta a gyereket. de mint ha nem is pici baba lett volna, hanem nekem az verte messze, aki vegán volt és a babától is egyből megvonta az anyatejet mikor pépeket ehetett. most volt pár hete. annyira sötét, hogy szerinte az "állati eredetűbe" tartozik a saját teje...
2016. máj. 4. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!