Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb blődség,...

Mi volt a legnagyobb blődség, túlkapás, túlgondolás, amit eddig olvastál/láttál?

Figyelt kérdés

Mindenkinek más fér bele, így gondolom eltérő, hogy kinél mi veri a biztosítékot.

Olyan típusú történetekre gondoltam, hogy mondjuk egy terhes nő összerezzen egy dudálástól, majd lelki beteg lesz, hogy a magzatot biztosan károsodás érte a hatalmas stressz miatt.

Vagy aki a 3 éves gyerekének is "méhbeli zajokat" játszik le, hiszen úgyis emlékszik rá, stb...

Tehát ezotériába hajló, gyereket túlinfantilizáló, vagy bármilyen, akár lazán kapcsolódó történetek érdekelnek.

2016. máj. 4. 14:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám munkatársának a lánya. Fél èves elmúlt a gyerek de még mindig viszi mindenhova magával a mérleget.. és kerek 3 óránként etet, minden egyes alkalommal felkelti a gyereket. Szerencsétlen még egyszer sem aludt 3 órànàl többet..
2016. máj. 9. 07:17
 22/30 anonim ***** válasza:
38%

Beszolasok voltak. (nagymamám)

Á ugy se huzod addig, ugy is hamarabb születik meg(mintha azt várta volna hogy koraszüljek)

Szüles utan mindenkit tájekoztattam hogy baba megszületett egészséges de még nem szeretnék rögtön látogatokat, mindenki tiszteletben tartotta kivéve őt.kimentem hozzá, a babát nem is kérdezte(ilyen gyumolcsot hoztam, meg olyat stb még én kerdeztem, a baba erdekli e...)

Ne tisztitsuk a baba kukiját mert nem kell azt piszkálni.

(Persze páljon be, míg maga nem tud fürdeni...)

Vagy ne aludjon a baba, mert ő most ér rá látogatni..(ezen nagy balhé volt, nem egyszer akarta felébreszteni...)

Igaz, hogy baba számára nem ehetőt főzött, de szerinte semmi baja nem lesz tőle, meg direkt neki csinálta, es zokon veszi hogy nem adom a kicsinek.

Balesetnél megijeszti a gyereket a sipákolásával es még őt is nyugtatni kell...

Játszotéren más gyerekekkel foglalkozik, meg dícsérgeti őket

Ha a gyerek(kicsi még) nem akar puszit adni, rögtön zsarolja, hogy kerdezi, nem szereted a mamát?

De amugy jo nagymama, csak rengeteg ilyen ballépése van.

2016. máj. 9. 08:27
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy rokonom szerint nem szabad tükör elé vinni a gyereket, mert akkor nem fog kinőni a foga.

Szintén szerinte nem szabad a gyerek jelzéseit megérteni, mert akkor el fog kényelmesedni, és nem tanul meg beszélni.

2016. máj. 9. 08:31
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Egy év van a gyerekeim között. Az idősebb egy évvel tovább járt oviba, így együtt kerültek iskolába.

Nagyon okos anyuka kérdezte, hogy vannak az ikrek. Mondtam neki, hogy nem ikrek, a fiú 1 évvel idősebb.

"Dehogynem ikrek, hát egy osztályba járnak!"

Hát ha ő jobban tudja.....:-)

2016. máj. 9. 08:40
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Jaj tényleg ezt is megkaptam hogy ne, szabad babával a tükör elé állni mert nem nő ki a foga!! 😂 el is felejtettem!
2016. máj. 9. 08:49
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Én azt kaptam meg, hogy szellemeket lát a tükörben és megijed :)

A legdurvább amit itt olvastam egy komment volt szoptatás témában.

Külföldon(talán Anglia) lagziban volt a kérdező és a babájával egy nyugis zugot keresett a szoptatáshoz.

Benyitott egy szobába, ahol az a látvány fogadta, hogy anyuka szoptatja a tizenéves(15-16 körüli) lányát. Kérdező kb sokkkot kapott, nem is értette hogy ez most mi, mire a másik anyuka mosolyogva közölte, hogy semmi baj, jöjjön csak, ők épp végeztek.

2016. máj. 9. 09:23
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy csaj, aki elvetélt pár hetes terhesen és kérdezte, a stressztől bekövetkezhetett-e. Írták neki, h igen, persze, előfordul. Erre ő, h biztos azért vetélt el, mert a munkahelyén összeszólalkozott egy kolléganőjével, ettől ő nagyon ideges lett, különben is olyan idegesítő az a nő és most felakarja jelenteni.
2016. máj. 9. 09:52
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Pár napja feltettek itt egy kérdést együttalvás témában. Ezen mindig jókat lehet veszekedni. A vége az lett, hogy az együttalváspárti anyuka leírta szó szerint, hogy aki külön altatja a babáját, az nem is szereti, mert csak a saját kényelmével törődik, a külön altató pedig arról elmélkedett, hogy aki együtt alszik, azt nem is érdekli, ha a babája meghal bölcsőhalálban, mert legfeljebb majd csinál helyette másikat. Ezt is így szó szerint, mondjuk ezt törölték.

Elképesztő, milyen dühöt tud kiváltani egyes emberekből, ha valaki valami máshogy tart jónak, mint ők.

2016. máj. 9. 10:55
 29/30 anonim ***** válasza:
78%
Nekem most a legnagyobb blődség az a kislány, aki 16 hetes terhesnek gondolja magát, mert szerinte mind a 20 lepisilt negatív teszt, az orvos is téved, a menstruációja meg már végképp nem jelent semmit... Nem derült ki, hogy mikor fogja felfogni, hogy nem terhes.
2016. máj. 9. 18:09
 30/30 anonim ***** válasza:

26os ez annyira durva hogy nem is hiszem el :O

29es, jajj azt láttam be is haltam a röhögéstől :D de lehet hogy trollkodik valaki... csak rájön majd hogy már -az ő szamitasai szerit- kiírás dátuma lesz de nem jön a baba...

2016. máj. 9. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!