Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi volt a legnagyobb blődség,...

Mi volt a legnagyobb blődség, túlkapás, túlgondolás, amit eddig olvastál/láttál?

Figyelt kérdés

Mindenkinek más fér bele, így gondolom eltérő, hogy kinél mi veri a biztosítékot.

Olyan típusú történetekre gondoltam, hogy mondjuk egy terhes nő összerezzen egy dudálástól, majd lelki beteg lesz, hogy a magzatot biztosan károsodás érte a hatalmas stressz miatt.

Vagy aki a 3 éves gyerekének is "méhbeli zajokat" játszik le, hiszen úgyis emlékszik rá, stb...

Tehát ezotériába hajló, gyereket túlinfantilizáló, vagy bármilyen, akár lazán kapcsolódó történetek érdekelnek.

2016. máj. 4. 14:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt kérdezte valaki, hogy a farmer viselésétől károsodhat-e a magzat.
2016. máj. 5. 01:03
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Pár hete, egy iszonyú "egyszerű" utcánkbeli nő (falu), rákérdezett a boltban, hogy "ugye nem szoptatod már a kislányod? Mert leZZbikus lesz tőle!"

Bár ő volt az is, aki leszidott, hogy a terhesség végén hajat festettettem a fodrásszal, mert bevörösödik tőle a gyerek haja is.

2016. máj. 5. 01:21
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Kocsiban altatják el a gyereket 2 órán keresztül, máshogy nem képes aludni (délután, jó drága altatási módszer)

És hogy ne legyen elég, emellett minden este a kádban etetik, hogy ne legyen tiszta kajás fürdés után. (akkor miért nem fürdetés előtt??)

2016. máj. 5. 01:45
 14/30 A kérdező kommentje:

#13: Erről a saját esetünk jutott eszünkbe, amikor kapkodtunk este és gyorsabbnak tűnt összevonni két tevékenységet, így a kádban etettük meg.

Hülye ötlet volt, mert a gyerek körül úszkáltak a szendvicsdarabkák, ő meg próbálta elkapni őket és kihorgászni a szappanos vízből, hogy megegye.

2016. máj. 5. 07:41
 15/30 anonim ***** válasza:

Babajelnyelv...ismerős lánya 2 éves, nem hajlandó megszólalni, csak artikulálatlanul ordít, sikít, a kommunikáció kimerül a babajelnyelv adta lehetőségekben.

Emberek közé nem vitték, mert refluxos volt, így ha idegenek közé mennek, a kislány visít, mint akit ölnek.

Bölcsibe akarják adni, hogy szocializálódjon. Előre sajnálom a gondozókat.

2016. máj. 5. 08:32
 16/30 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, még lehet, hogy nekem nem hat a kávé, de nem értem, hogy mi volt szerintük az összefüggés a reflux és a közösségi megjelenés között?
2016. máj. 5. 08:38
 17/30 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés, nem tudom, de soha nem mentek sehova, mert refluxos a kicsi. Még most is 3 óránkènt etetik, így hosszabb kimenőjük nincs is.
2016. máj. 5. 09:30
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyósom azt mondta, hogy olyan nincs, hogy valaki soha nem iszik alkoholt, mert akkor minek gyártják??!
2016. máj. 5. 09:51
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Benne voltam egy szoptatós facebook csoportban, ahol anyuka 5 èvesen rendszeresen szoptatta a gyerekét, sőt màr átnyúlt 6 èvbe is, mert a gyerek betöltötte a 6 éves kort de hagyta hogy magától választódjon el, mert az erőszakkal elválasztás lelki törést okoz. És ott egyébkènt a csoportban sokmindenki így gondolta, na de ez a 6 év nekem kiverte a biztosítékot..
2016. máj. 5. 17:39
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megszületett a lányom, anyósom azt mondta hogy tegyek a kiságyba egy plüst a baba mellé és kössek rá valami pirosat mert szemmel verik a gyerekeet a rokonok akik látogatóba jönnek. Vagy a másik, sógornőm lány aazért volt rossz alvó mert még nem volt megkeresztelve. Megkeresztelték, de nem javult a helyzet. Sok sok balfa..ságot tudnak összehordani!
2016. máj. 9. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!