Egyedül nevelem a 8 hónapos gyermekemet élettársam előzetesbe van. A családin és a gyes-en kívül milyen támogatásra vagyok jogosult? Mert kb.41 ezerből lehetetlen megélni.
Én is azt tudom javasolni, add be bölcsibe. Ennek az a nagy előnye, hogy az immunrendszere megedződik és mire óvodás lesz, csak nagyon ritkán lesz beteg. A fiamat fizetős bölcsibe adtam heti pár órára, amíg gyesen voltam, egy fél évig folyamatosan beteg volt. Minden fertőzést elkapott.
Az elmúlt 1 évben már egyszer sem volt beteg, pedig már óvodás!!! Hozzáteszem, azért a karantén is közrejátszott, mert bezárt minden. De egy hónapja óvodás és már mindenki volt legalább 1X beteg a csoportban, csak a fiam nem. Én is lebetegedtem, taknyom-nyálam egybefolyt 2 hete, olyan náthás voltam, a fiam meg egészséges maradt, pedig folyamatosan mellettem volt.
Én biztos nem hagynám, hogy vigye a ház felét,azonnal add bíróságra a dolgot!!! + fizesse a gyerektartást is!!!
Az adásvételnél a te részed a te számládra kellett volna utalni, vagy a szüleidére, enélkül bele sem mentem volna az eladásba!!! Itt a szomszédban is eladták a házat és a 2 örökös úgy kapta mag a pénzét, hogy külön utalták el 2 számlára. Abba nem szabad belemenni, hogy Pistike majd kifizet, ez általában nem történik meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!