Egyedül nevelem a 8 hónapos gyermekemet élettársam előzetesbe van. A családin és a gyes-en kívül milyen támogatásra vagyok jogosult? Mert kb.41 ezerből lehetetlen megélni.
Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 11:36
11/35 anonim válasza:
Képzelt apa 😀 Kész 😀
A helyi önkormányzatnál érdeklődj, hogy valami segély van-e, de neked sokat az sem segít. Fél éves kortól már fogad a bölcsi gyereket, gondolom eszik mást is anyatejen kívül. És nem a faluban kell bölcsit keresni, hanem a városban, ahol munkát is.
12/35 picoka92 válasza:
Ja, nekem beleszamitott az ausztriai munka... Ezert kaptam is gyedet. Annak hianyaban nem jart volna.
13/35 anonim válasza:
4-es, te mekkora paraszt vagy.........
14/35 anonim válasza:
Miért lennél jogosult bármi másra?
Bölcsi, és jogosult vagy elmenni dolgozni.
15/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó te is ezt tetted? Mellesleg sokan nem a feltett kérdésre válaszoltak!
2016. aug. 23. 14:22
16/35 anonim válasza:
Figyelj. Lehet, hogy a másik nem adta/adná 8 honaposan bölcsibe a gyerekét, de nem csak csp és gyesből élt, hanem vagy dolgozott a párja vagy kapott csedet, gyedet vagy mindkettő vagy korábban tett félre annyit, hogyha kell, akkor egyedül is megéljen. Ne vesd a másik szemére, hogy nem a gyesre szült gyereket az előzetesben ülő párjának. Majd még mi szegyelljük magunk. ...
17/35 A kérdező kommentje:
Szerintem még véletlenül sem irtam olyat h szégyeld magad! Feltettem egy kérdést és te pörögsz rajta...
2016. aug. 23. 14:56
18/35 anonim válasza:
Szerintem ha nem tudtok a kérdésre válaszolni akkor legalább ne bántsátok szerencsétlent. Gondolom így is van elég baja ennyi paraszt nélkül is. Amúgy szerintem menj be a helyi önkormányzatra és érdeklődj ott.
19/35 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha olyan valaki irna aki szintén egyedül neveli gyermekét és az teljesen mindegy hogy miért maradt egyedül . Akinek meg van párja illetve segítsége az mellőzze a kommentelést. Köszönöm.
2016. aug. 23. 15:07
20/35 anonim válasza:
Mar leirtuk, hogy nincs semmi, amit kaphatsz. Talan a csp tobb parezer forinttal, ha egyedulallo az ember, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!