Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedül nevelem a 8 hónapos...

Egyedül nevelem a 8 hónapos gyermekemet élettársam előzetesbe van. A családin és a gyes-en kívül milyen támogatásra vagyok jogosult? Mert kb.41 ezerből lehetetlen megélni.

Figyelt kérdés

2016. aug. 23. 11:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%

Képzelt apa 😀 Kész 😀

A helyi önkormányzatnál érdeklődj, hogy valami segély van-e, de neked sokat az sem segít. Fél éves kortól már fogad a bölcsi gyereket, gondolom eszik mást is anyatejen kívül. És nem a faluban kell bölcsit keresni, hanem a városban, ahol munkát is.

2016. aug. 23. 12:52
 12/35 picoka92 ***** válasza:
100%
Ja, nekem beleszamitott az ausztriai munka... Ezert kaptam is gyedet. Annak hianyaban nem jart volna.
2016. aug. 23. 13:10
 13/35 anonim ***** válasza:
4%
4-es, te mekkora paraszt vagy.........
2016. aug. 23. 13:22
 14/35 anonim ***** válasza:
87%

Miért lennél jogosult bármi másra?

Bölcsi, és jogosult vagy elmenni dolgozni.

2016. aug. 23. 13:23
 15/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó te is ezt tetted? Mellesleg sokan nem a feltett kérdésre válaszoltak!
2016. aug. 23. 14:22
 16/35 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj. Lehet, hogy a másik nem adta/adná 8 honaposan bölcsibe a gyerekét, de nem csak csp és gyesből élt, hanem vagy dolgozott a párja vagy kapott csedet, gyedet vagy mindkettő vagy korábban tett félre annyit, hogyha kell, akkor egyedül is megéljen. Ne vesd a másik szemére, hogy nem a gyesre szült gyereket az előzetesben ülő párjának. Majd még mi szegyelljük magunk. ...
2016. aug. 23. 14:46
 17/35 A kérdező kommentje:
Szerintem még véletlenül sem irtam olyat h szégyeld magad! Feltettem egy kérdést és te pörögsz rajta...
2016. aug. 23. 14:56
 18/35 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem ha nem tudtok a kérdésre válaszolni akkor legalább ne bántsátok szerencsétlent. Gondolom így is van elég baja ennyi paraszt nélkül is. Amúgy szerintem menj be a helyi önkormányzatra és érdeklődj ott.
2016. aug. 23. 15:05
 19/35 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha olyan valaki irna aki szintén egyedül neveli gyermekét és az teljesen mindegy hogy miért maradt egyedül . Akinek meg van párja illetve segítsége az mellőzze a kommentelést. Köszönöm.
2016. aug. 23. 15:07
 20/35 anonim ***** válasza:
86%
Mar leirtuk, hogy nincs semmi, amit kaphatsz. Talan a csp tobb parezer forinttal, ha egyedulallo az ember, de ennyi.
2016. aug. 23. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!