Anyukák több gyerekkel, mosogatógépnek mekkora hasznát veszitek a mindennapokban? Milyen gyakorisággal használjátok?
Bár egy gyerek van csak, elég sok edényt termelünk.
A műanyag poharain kívül mindent abban mosok. (A poharak nem bírják a 60 fokot) Így is napi egyszer biztos megy.
Ezek szerint En vagyok a kivetel?
Nekunk kb 5 eve van.En nem szeretem.nagyon keveset hasznalom.
Pedig van 3 gyerek....
Jobb szeretek kezzel mosogatni.
Nem volt még gyerek, amikor vettük (12 terítékessel indítottunk).
Jelenleg 1 gyerek van, pár hét és érkezik a tesó, naponta megy. Mi akkor vettük, amikor saját házba költöztünk, 2-3 évvel az egyetem után (előtte albi volt), mivel anyukámnak és anyósoméknak is van vagy 15 éve, nálunk alap volt :)
A szüleink nagyon ellenzik, de nem különösebben érdekel mondjuk. :)
Most kerül a konyha az átalakítás sorába, teljesen gépesített a háztartás, de ez eddig hiányzott. A nagyszülők szerint hülyeség, pénz- és helykidobás, nem fogjuk használni, mert mindent úgyis elő kell mosogatni, akkor meg akár el is mosogathatok kézzel. Mi nem így látjuk. De ők a klímára is azt mondták, hogy felesleges, de nekünk nagyon bejött, tetőtérben vannak a hálószobák.
Na mindegy, csak már kezdtem majdnem elbizonytalanodni, ezért kérdeztem tapasztaltabbakat. Nálunk 2 gyerek van, sok az edény.
Köszönöm mindenkinek! :)
Akkor meséld el nekik, hogy egy jó géppel mennyi vizet spórolsz, tehát még környezettudatos is vagy.
Egy átlagos mosogatás a géppel 7-9 l vizet fogyaszt.
Na most én egy nagy lábos elmosogatásához biztos elfolyattam 3l vizet, és akkor az csak egy lábos volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!