Anyukák több gyerekkel, mosogatógépnek mekkora hasznát veszitek a mindennapokban? Milyen gyakorisággal használjátok?
A harmadikkal voltam terhes, amikor elköltöztünk és beféer végre vehettünk egyet.
Másfél hónapon át minden nap elmondtam a férjemnek, hogy milyen boldog vagyok. :)
XXL-eset érdemes, a 12 személyeset.
Napi 2-3x fut így nyáron, hogy itthon vagyunk, meg hétvégén is, amúgy napi 1x.
Ehhez hozzá tartozik, hogy ételallergiásak a gyerekeim, és így néha két-három félét főzök ugyanabból. Picit több így az edény, mint átlagosan lenne.
4 gyerek van, a mosogatógépet 2 éve vettük. Imádom.Szerintem napi 20 perc munkát spórol nekem. Az igaz, hogy tényleg csak nagyot érdemes venni, nekünk is 12 személyes van. Ha itthon vagyunk egész nap vagy főzök, akkor naponta megy, ha mindenki iskolában/munkahelyén eszik, akkor néha csak kétnaponta.
Amit még nagyon szeretek, hogy amikor vendégek jönnek, csak beteszem a cuccot, és tudok a mosogatás helyett velük foglalkozni, vagy beindítani este lefekvés előtt, és reggelre minden tiszta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!