Kinek a hibája ez, hogy egy gyerek ennyire buta?
Figyelt kérdés
A szomszédom a lány és megkérdeztem tőle, hogy mi Afrika meg MO éghajlata, illetve h hány fok a derékszög. Válaszai:
Afrika: -
Magyarország: Felhős xd
Derékszög: "fa..sz se tudja"
Azérz kérdeztem tőle mert a pótvizsgára készül. 14 éves.
Nem Iq nuku lányról van szó, nem autista tök normális nem beteg gyerek.
2016. aug. 11. 11:43
11/17 anonim válasza:
Oké de ő sem 14 évesen kezdte az iskolát, és abban, hogy idáig jutott, nyilván része van a szülői háznak és a tanároknak is.
12/17 anonim válasza:
Mi kozod a 14 eves szomszedodhoz ?
Foglalkozz a SAJAT dolgoddal, meg ha lesz gyereked akkor majd vele.
13/17 anonim válasza:
Min csodálkozol, szerinted miért kell pótvizsgáznia? Azért indolkolt esetben buktatnak csak, nem érdeke egy tanárnak sem. Szóval nem véletlen.
14/17 anonim válasza:
Azért az Afrikás kérdésed elég vicces, rólad is elmond valamit... Egyébként a saját hibája, hogy annyira nem tanul, hogy megbukik, de hogy buta vagy sem, az más kérdés. Az biztos, hogy nem érdekli, de nem feltétlenül buta is.
15/17 anonim válasza:
Afrika eghajlata ? Tudod te, hany fele afrikai eghajlat van ?
Te sem vagy egy eszleny ...
16/17 anonim válasza:
Akkor egyetemista létemre én is buta vagyok, mert erre hirtelen pontos választ nem tudnék adni. Viszont értelmes ember utána néz, ha igazán meg akarja tudni. Neked is lenne mit tanulnod... Főleg az autizmusrol... Mivel az autista gyerekek nem "IQ nukuk" ahogyan azt te állítod.
17/17 anonim válasza:
Hogy hogy milyen Afrika éghajlata? Melyik részé? Azért az egy elég nagy kontinens.
Csak azért, mert te kettest kaptál és épphogy nem buksz meg, nem kell osztani a nemlétező észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!