Mit csináljak ha nem tudom elviselni az osztálytársam rinyálását?
Na és téged miért idegesít ennyire? Én őszintén szólva semmi idegesítőt nem látok benne, mivel az gimimben jó sok idegesítő ember volt, lehet hogy te is ilyen idegesítő vagy valakinek....
A giminek úgyis rövid időn belül vége, ha ez a legnagyobb problémád akkor a valós problémákkal nem fogsz tudni mit kezdeni.
Szerintem inkább az a hülyeség meg az idegesítő amit írtál:
" Már egy 11.es lány is mondta hogy szívesen megverné, pedig ő egy angyal, mindenkit szeret."
Ilyen angyalok mindenhol vannak, akik magukat megjátszva édesnek mutatják és a hülyéket manipulálják, de ha komolyan megverne valakit csak azért mert őt idegesíti, akkor jobb lesz ha elkerülöd. Te bele vagy süppedve ebbe az egész gimi dologba... Inkább tanulj és ne az idegesítőekkel meg a magukat angyalnak mutató ördögi qrvákkal foglalkozz, akik úgyis kiégnek 2 éven belül.
A "legkedvesebb ember" pont, hogy nem a legkedvesebb!
A szóban forgó gyerek meg szerintem csak barátkozni akar, csak nem tudja mit mondjon... Nem találja a helyét, biztos nem foglalkoznak vele otthon, ill nem megfelelően.
Inkább beszélj vele egy jót, kérdezd meg, hogy miért beszél folyton IOS-ről. Stb.
A lényeg, hogy ne légy szemét.
(Amúgy vicces, hogy azt írod, hogy másoknak igazi problémáik vannak és Ők sem nyivákolnak, erre te is itt nyivákolsz a GYK-en egy "nem igaz problémával)
A világ egyik vezető márkája... Az kicsit fura, ha nem hallottál róla. Persze nem baj, csak fura.
Rengeteget lehet róla beszélni, ha az embert érdeklik az ilyesféle dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!