Mit jelent ha osztálytársam flörtöl a tanárral, és ő ezt hagyja?
Azt, hogy ő is csak pi*ából van, úgy ahogy a többi nő is?
Amúgy nem minden tanár gondolja azt, hogy az ilyen eseteket kezelni kéne, valamelyik tanár meg nem tudja hova tenni az ilyen dolgokat, ezért nem is áll ellen. Ők is csak emberek.
Ez szituációfüggő is. Nekem is volt olyan tanárnőm az egyetemen, aki kb. 5 évvel volt idősebb nálam, és elég durván nyomultam rá, ő meg kis aranyos volt, és még bele is ment a játékba. A végén még el is hívtam randizni, de persze elutasított :D
Viszont nyilván egy magasabb rangú, idősebb tanárnővel nem kezdenék el így szórakozni. Vagy ha mégis, akkor ő mit tehetne? Valószínűleg nem foglalkozna vele. Tehát az, hogy hagyja, azt is jelentheti, hogy annyira méltóságon alulinak tartja a tanár ilyennel törődni, hogy ezért nem tesz semmit.
Amúgy egyetemen nincs osztálytárs, ez a megfogalmazás gyanússá teszi előttem, hogy ez kamu kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!