Hogy tűrheti ezt el valaki egy házasságban? Talán vak az ilyen vagy buta?
Milyen érdekes amúgy, hogyha ez fordítva történik, vagyis a férj csinál ilyet a feleségével, az sokszor történt (és még most is) a múltban a "nagy", "szent" hagyományos csládoknál, amit pár (vagy sok) hülye még mindig visszasír.
A kérdésre válaszolva, elég nagy gondok vannak mind a férj, mind a feleség személyiségével. Lehet hogy vak, vagy buta, vagy akár mindkettő a férfi, lehet attól fél, elhagyja a nő, ha ő végre a sarkára áll. Mivel kívülálló vagyok, nem tudom, hogyan lehetne segíteni ilyen helyzetben. Egy dolgot mondhatok: nem biztos, hogy mindvégig ez lesz a dolgok állása. Ha lehet, ha akarsz, próbálj meg segíteni, beszélni a fejükkel.
*Thomasina*
Valamiért olyan személyiségek mindketten, hogy ez "megfelel nekik", különben már a férj akkor tiltakozott volna, amikor ez a helyzet kezdett kialakulni...
Nem tudtok mit tenni vele, vagy rájön magától, ha meg nem, lehet hogy ez valamiért neki "így jó" (ha ez mások számára nem is érthető) és így akarja leélni az életét... Ha megszakad veletek a kapcsolata, mert az is "meg van tiltva", sajnos azt is tudomásul kell venni, mást tenni nem lehet, ő nem látja azt, amilyen helyzetben van (a reakciójából látszik)...
szerintem sincs semmi közötök hozzá. lehet amúgy is túloz kicsit .
de ha nem szeretik már egymást akkor elválik ha akar.a gyerekről még ugyanúgy gondoskodhat,sőt lehet hozzá is kerülne.de ha jól értem a gyerek is jobban kötődik hozzá..jók lennének az esélyei
de ha neki így jó akkor így maradnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!