Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenképpen akarok harmadik...

Mindenképpen akarok harmadik babát! De a férjem nem akarja! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

anyagilag viszonyalg jól állunk, ő is rábolintott már de aztán mikor lett sajnos elvetéltem már kétszer is, tehát nem is igazán az van hogy nem akarja, hanem nem tudom hgoy mi van.

mit csináljak?

2008. szept. 30. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy nem akarja kitenni magát még egy traumának, gondolom neked sem volt könnyű a vetéléskor.

lehet ezt kéne vele megbeszélned, hogy elmész/elmentek orvoshoz, megkérdezitek miért lehetett a vetélés, és a következőkben nagyon fogtok vigyázni, hogy mégegyszer ne történhessen meg.

2008. szept. 30. 14:04
 2/2 A kérdező kommentje:
szia nekem is nagyon rossz volt és talán azért is akarom ennyire a babát sőt még jobban mint a vetélések előtt, a doki nem mond semmit minden rendben van csak annyit mond hogy próbálkozzunk
2008. szept. 30. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!