Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szokatlan, hogy a gyerekem...

Szokatlan, hogy a gyerekem még 3. -ban is az elsős (hibátlan) iskolatatyiját használja? (Sőt, a tolltartójával ugyanez a helyzet. ) Ti minden évben újat vesztek?

Figyelt kérdés
"Elvárja", kéri a gyereked, hogy minden évben újat kapjon?
2016. aug. 9. 17:45
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Belmil van a lányomnak, csak ajánlani tudom. :)

[link]

A tolltartó is ilyen. Azt 1. oszt. októberében vissza kellett vinni, mert foszlott a gumi. Úgy kicserélték egy szó nélkül, hogy nem volt meg a blokk, csak emlékeztek rám, mert úgy rendeltem meg a papírboltban. Az azóta is hibátlan.

Nagyon köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 9. 22:18
 22/28 A kérdező kommentje:
Ó, neked igazán hálás vagyok , hogy felvilágosítottál, hogy mit is kérdeztem. Köszönöm szórakoztató válaszaid! :)))
2016. aug. 10. 09:18
 23/28 anonim ***** válasza:
84%
Én az általános három iskolatáskával kibírtam: az első két osztály után kaptam egy "nagylányos" hátizsákot, végül felső tagozatra egy másikat. A tolltartóval más volt a helyzet, azt rendszeresen elhagytam, de a táska (és a tornazsák is) jól bírta.
2016. aug. 10. 11:28
 24/28 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. aug. 11. 09:37
 25/28 anonim ***** válasza:

Most megy harmadikba a fiam, most kapta meg a harmadik iskolatáskáját. Én örülnék, ha kibírna három évet egy táska, de sajnos nem. Az elsőnek év végére szétfeslett a pántja, a másodiknak az oldala vékonyodott el nagyon. Mondjuk az is igaz, hogy a gyerek sem akarta volna már idén a tavalyi, tavalyelőtti táskáját vinni. Nem azért, mert elvárja az újat, hanem mert ezek még mesefigurásak voltak (az első Angry Birds mintás, a másodikon Avengers volt), most kért egy sima, fekete Nike táskát. Bízom benne, hogy kibírja ezzel egy-két évig.

Tolltartót eddig minden évben kettőt is vettünk, sajnos arra nem igazán vigyáz. Azért idén remélem már jobban fog, de majd meglátjuk.

2016. aug. 16. 11:41
 26/28 A kérdező kommentje:
Neked is köszi!
2016. aug. 16. 13:25
 27/28 anonim válasza:
Szerintem az nagyon jó, hogy vigyáz a holmijaira. Én régen mindig szabálytalan időközönként kaptam táskát, vagy tolltartót. Vigyáztam rá, de volt, hogy szétszakadt pl a hátizsákom. Volt, hogy egy év után, volt, hogy 3 év után kaptam új táskát. Tolltartóval ugyanígy.
2018. márc. 3. 14:08
 28/28 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok, az én fiam kapott 3. osztály elején új Nike táskát, és bíztam benne, hogy végre nem kell évente újat venni. Nos, idén már negyedikes, tehát másfél év telt el, és még bírja a táska :D Szereti is, év végén mondta, hogy nem is szeretne másikat, neki ez tökéletesen megfelel. Azért ötödik osztályra mindenképp újat kell majd venni, már látom, hogy kezd fáradni az anyag, de még ezt az évet szerintem simán kibírja.
2018. márc. 3. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!