Szokatlan, hogy a gyerekem még 3. -ban is az elsős (hibátlan) iskolatatyiját használja? (Sőt, a tolltartójával ugyanez a helyzet. ) Ti minden évben újat vesztek?
Belmil van a lányomnak, csak ajánlani tudom. :)
A tolltartó is ilyen. Azt 1. oszt. októberében vissza kellett vinni, mert foszlott a gumi. Úgy kicserélték egy szó nélkül, hogy nem volt meg a blokk, csak emlékeztek rám, mert úgy rendeltem meg a papírboltban. Az azóta is hibátlan.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Most megy harmadikba a fiam, most kapta meg a harmadik iskolatáskáját. Én örülnék, ha kibírna három évet egy táska, de sajnos nem. Az elsőnek év végére szétfeslett a pántja, a másodiknak az oldala vékonyodott el nagyon. Mondjuk az is igaz, hogy a gyerek sem akarta volna már idén a tavalyi, tavalyelőtti táskáját vinni. Nem azért, mert elvárja az újat, hanem mert ezek még mesefigurásak voltak (az első Angry Birds mintás, a másodikon Avengers volt), most kért egy sima, fekete Nike táskát. Bízom benne, hogy kibírja ezzel egy-két évig.
Tolltartót eddig minden évben kettőt is vettünk, sajnos arra nem igazán vigyáz. Azért idén remélem már jobban fog, de majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!