Szokatlan, hogy a gyerekem még 3. -ban is az elsős (hibátlan) iskolatatyiját használja? (Sőt, a tolltartójával ugyanez a helyzet. ) Ti minden évben újat vesztek?
A táska ugyanaz, a tolltartóban nem vagyunk ilyen szerencsések, az már a 4. lesz. (ő is 3. osztályos lesz most). 2x engedtem neki, hogy a Hervisben vegyen magának Barcás tolltartót, tönkre is ment 2-3 hónap alatt.
Az uzsistáskáját is lecseréljük most.
Nálatok milyen tolltartó vált be?
Nalunk az elso iskolataska, ami mellesleg akciosan 20 ezer Ft volt, szetszakadt masfel ev alatt, pedig nem volt hatalmas igenybevetelnek kiteve :( akkor olcsobbat vettunk, na az meg 3 honapig birta. A kovetkezo meg most is megvan, mert az le lett cserelve, mivel eleg kislanyos mintaju es tul nagy is volt. Nem ereztem elkenyeztetesnek, mivel a lanyom mindig mindenere nagyon vigyazott es a tobbi holmi birta is, pl.az elso tolltartoja meg most is megvan, szoval ugy gondoltam, ez belefer, plane, hogy abban az osztalyban amugyis mindig bantottak valamiert, nem akartam, hogy meg a "dedos" jelzot is megkapja. Aztan ez sajnos szinten nem volt hosszu eletu, de azert masfel evet kibirt. Vegul nyolcadikos koraban kapta a legutobbi oldaltaskajat, ez mar 2 eves, de meg mindig normalis allapotban van.
Tolltartobol sokat kapott, mert volt olyan is, ami tonkrement es olyan is, ami tul kicsi volt. De ezekkel jobb a tapasztalat, kb.20 darabbol 15 meg most is megvan jo allapotban.
Szoval mi sokszor vettunk uj cuccot, de leginkabb azert, mert muszaj volt. Keresbol taskat csak egyszer kapott, tolltartot talan 2-3x. Szerintem aki megteheti, annak ez meg boven nem az elkenyeztetett kategoria. A lanyom sem kovetelozott soha, szulinapjara, karacsonyra kerte es bevallom, ennek jobban orultem, hogy hasznos iskolaszert ker, nem valami muanyag vackot.
Most megy másodikba a lányom, én előre mondtam neki, hogy másodikban még tutira ugyanaz a táskája lesz, de örülnék, ha hamrmadikban is hordaná, aztán egye fene, megörökölheti a hugi, és kap egy újat. ;) Majd meglátom, baja egyelőre nincs a táskának, de nagyon nyíg, hogy ciki, lehet, harmadikban kap egy újat. Direkt úgy választottunk, hogy ne legyen túl babás a mintája, semmi micimackó vagy ilyesmi, hamar avuló mesehős.
A tolltartót viszont szanaszéjjel szaggatta, abból kénytelen leszek venni egy újat. Ha nem szakadt volna ki belőle a gumik fele, akkor abból sem kapna újat.
Ilyen hülyeségre eszem ágában sincs rászoktatni, hogy "elvárja" a cserét, ha amúgy jó állapotú, és nem nőtte ki a holmiját.
Táska ugyan az, de minden másból újat kap.
Idén minden Fradis lesz.
Cipőt nem tudjuk, DC szeretne de sokkalom a 34ezret egyért..
10 évesen a nagyszüleimtől kaptam egy Budmil hátizsákot.
Azzal ballagtam. Középiskolából.
Sőt, nyaraláson az volt a kézipoggyászom a repülőn.
Érdemes a minőségbe fektetni.
Pedig én tényleg trehány vagyok, folyt bele innivaló, verte eső, szívta a nap, de az istennek se tudom elhasználni.
A lányaimnak is ilyesmit fogok venni (még nem iskolások).
25N
Nem igenyelte minden evben.3.ra kapott masikat mert az elso tul nagy es nehez volt.nem O akart ujjat,En ajanlottam fel.a tolltarojat minden evben lecsereljuk,nem azert mert igenyli,hanem mert nem birjak a gyurodest.
A masodikkal mar okosabb vagyok,O mar elsore is sima taskat kap,nem azt az ormotlan merev falu magaban is par kilos huszonezres szutykot ami akarmilyen ergonomikus,meg gerickimelo is,csak tonkreteszi a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!